Stanković i Sampdorija u Zvezdinom detetu vide spas!

01.12.2022

17:45

0

Autor: A. Š.

Klub iz Đenove počeo da priprema zimski prelazni rok, mladi Srbin jedna od najvećih želja

Stanković i Sampdorija u Zvezdinom detetu vide spas!
Milan Borjan, Marko Lazetić i Strahinja Eraković - Copyright MN Press

Svetski klupski fudbal trenutno je stao zbog Mundijala u Kataru. Sve što je vezano za nacionalne šampionate u ovom trenutku je potpuno u drugom planu, ali daleko od toga da čelnici evropskih klubova sede skrštenih ruku.

Jer, samo 15-ak dana posle šampionata sveta na Starom kontinentu će se otvoriti pijaca, na kojoj bi ponovo nekolicina srpskih fudbalera mogla da bude u centru pažnje. Među njima i nekadašnji đak Crvene zvezde Marko Lazetić.

Talentovani napadač već duže vreme povezuje se sa odlaskom iz Milana. Ipak, čelnici „rosonera“ dosad uopšte nisu uzimali u razmatranje mogućnost da Lazetića pošalju negde na pozajmicu, što bi to moglo da se promeni tokom predstojećeg zimskog prelaznog roka.

Fudbaler koji je krajem prošle sezone debitovao u dresu italijanskog šampiona pažnju tamnošnjih, ali i nekolicine evropskih klubova, uspeo je da skrene partijama u Primaveri, dok bi od januara privikavanje na Seriju A mogao da nastavi u ekipi Samdorije.

Kako pišu pojedini italijanski mediji, Đenovljani su baš zagrizli za mladog reprezentativca Srbije, koji bi dodatni plus na tasu Sampdorije mogao da upiše zbog toga što na njenoj klupi sedi Dejan Stanković, koji je čelnicima svog kluba dao dodatni vetar u leđa u pokušaju da angažuju Lazetića.

Podsetimo, talentovani centarfor već je imao priliku da sarađuje sa Stankovićem, koji ga je uveo na veliku scenu u dresu Crvene zvezde i koji bez dileme ima ideju na koji način bi izdanak omladinske škole crveno-belih mogao da pomogne Sampi u pokušaju da na proleće izbori opstanak u elitnom rangu italijanskog fudbala.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike