Haos u Sampdoriji! Stankoviću već spremljen otkaz, besni navijači blokirali izlaze sa stadiona!

12.11.2022

21:50

1

Autor: 24sedam

Srpski strateg mogao bi ekspresno da ostane bez posla

Haos u Sampdoriji! Stankoviću već spremljen otkaz, besni navijači blokirali izlaze sa stadiona!
Dejan Stanković - Copyright Profimedia/Cristiano Mazzi/SPP

Sva je prilika da Dejan Stanković neće po lepom pamtiti povratak u Seriju A. Pošto je završio više nego uspešnu saradnju sa Crvenom zvezdom, nekadašnji kapiten Srbije preuzeo je „vruć krompir“ kada je prihvatio poziv Sampdorije u pokušaju da Đenovljane ostavi u Seriji A.

Izgleda da se mladi strateg žestoko opekao, pošto „Skaj Italija“ tvrdi da mu je na stadionu „Luiđi Feraris“ već spremljen otkaz.

Kap koja je prelila čašu nezadovoljstva kod navijača Sampe bio je večerašnji poraz od Lećea u njihovoj kući (2:0). Odmah posle meča, pišu Italijani, nezadovoljni tifozi su blokirali sve izlaze sa stadiona, dok je srpski strateg izgledao izbezumljeno na tribinama.

Jedan od najuticajnijih tamnošnjih novinara Đanluka Di Marcio objavio je da bi Stanković uskoro mogao da postane bivši trener, pošto su čelnici kluba, navodno, nameračili da angažuju prekaljenog Klaudija Ranijerija u (ne)mogućoj misiji da izbore opstanak u elitnom rangu italijanskog fudbala.

Ipak, Di Marcio ističe da je malo verovatno da će Đenovljanima poći za rukom da dobiju pristanak od Ranijerija, s obzirom da ih je trofejni strateg već odbio kada je pre nešto više od mesec dana otpušten Marko Đampaolo.

Podsetimo, Stanković je na klupu Sampdorije seo 6. oktobra, a dosad je ostvario samo jednu pobedu u Seriji A i trijumf u Kupu nad Askolijem posle penala. Uz jedan remi, Sampa je pod njegovim vođstvom doživela četiri uzastopna poraza u Kalču, a ukupno pet.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike