Stankovićevo isključenje uzburkalo Italiju, Mister tvrdi da je velika greška: Jurio sam Radonjića, nisam nikoga vređao!

09.11.2022

22:44

0

Autor: 24sedam

Temperamentni strateg kraj meča dočekao u svlačionici

Stankovićevo isključenje uzburkalo Italiju, Mister tvrdi da je velika greška: Jurio sam Radonjića, nisam nikoga vređao!
Dejan Stanković - Copyright Profimedia/Fabio Ferrari/LaPresse

Ako je neko možda i mislio drugačije, od večeras je sasvim jasno – Dejana Stankovića očekuje ekstremno težak zadatak da potpuno posrnulu Sampdoriju sačuva u Seriji A.

Pošto su Đenovljani u prvim danima rada sa srpskim strategom pokazali znake života, ubrzo su se vratili „lošim navikama“ pa su večeras relativno lako poraženi u Torinu, protiv istoimenog tima 2:0.

Jedan od junaka trijumfa „bikova“ bio je srpski reprezentativac Nemanja Radonjić, pošto je mastorijom u 29. minutu najavio konačan trijumf domaćina, koji je pola sata kasnije overio Vlašić.

Taj pogodak izazvao je i buru nezadovoljstva kod Stankovića, pa je temperamentni strateg posle žestokih protesta kod četvrtog sudije na kraju zaradio i crveni karton, koji je u italijanskim medijima opravdan kroz navodno Stankovićevo vređanje arbitara meča.

A, šta se zapravo dogodilo, nekadašnji trener Crvene zvezde objasnio je u izjavi za „Skaj sport“ posle meča.

- Saradnici mi kažu da se piše kako sam uvredio sudiju, ali to se nije desilo. Potrčao sam prema Radonjiću, pričao na srpskom, ne shvatajući da sam ušao u teren. Protiv Fiorentine smo primili gol kada je Berešinski bio na zemlji, danas se to dogodilo dok je ležao Rinkon – počeo je Stanković i nastavio:

- Radonjić je imao loptu, pričao sam mu na srpskom da bi trebalo da je izbaci van terena i nisam shvatio da sam ušao metar u igralište. Kada sam dobio crveni karton pričao sam na maternjem jeziku, ali nisam nikoga vređao. Ako u zapisniku napišu da sam to uradio, to će biti velika greška. Trčao sam za Radonjćem kako bih ga naterao da izbaci loptu, nije to uradio, a mi smo primili gol 30 sekundi kasnije – istakao je Dejan Stanković.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike