Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Partizanovci, nedelja je vaš dan, dok će zvezdaši imati "polovičan" program

28.10.2022

08:35

0

Autor: 24sedam

Na TV Arena sport biće i prenosa iz inostranih fudbalskih liga

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Partizanovci, nedelja je vaš dan, dok će zvezdaši imati "polovičan" program
Danilo Anđušić - Copyright MN Press

Posle obaveza u evropskim takmičenjima fudbaleri Crvene zvezde i Partizana nastaviće takmičenje u Superligi. Uz fudbal sa srpskih terena, na programu ovog vikenda biće i prenosa mečeva iz inostranih liga, ali i onih iz AdmiralBet ABA lige.

Krenimo redom. Subota je rezervisana za inostrani fudbal. U 18 časova počeće duel Lećea i Juventusa. Stara dama za koju nastupaju Dušan Vlahović i Filip Kostić nalazi se u velikoj krizi, pošto je eliminisana iz Lige šampiona. Ni u Seriji A ne ide ništa bolje. Nalaze se na osmom mestu, sa "samo" 19 bodova iz 11 utakmica. Leće je na 17. poziciji, odmah iznad zone ispadanja. Jasno je da će novi neuspeh biti još jedan veliki udarac za velikana iz Torina.

Ovaj duel možete da pratite na Premium 2 TV Arena sport. Samo pola sata kasnije spremite se za nastup tima još jednog Srbina golgetera. Reč je o Fulamu Aleksandra Mitrovića. U poslednje vreme naš napadač je u odličnoj formi, pa ćemo videti da li će seriju nastaviti i protiv Evertona koji je na 12. mestu sa 13 bodova. Fulam je sedmi sa 18. Ovaj duel je "smešten" na Premium 1.

A nedelja će biti dan rezervisan za partizanovce i zvezdaše.

Posle uspeha u Ligi Evrope i pobede nad Trabzonom lider u šampionatu Crvena zvezda gostovaće Kolubari, sa kojom je u prethodnim mečevima bila uspešna. Prenos će početi u 17 časova, na Premiumu 1.

Navijači crno-belih mogu slobodno da rezervišu drugi deo dana za prenose. Prvo će od 19 časova, ekipa Gordana Petrića u Humskoj dočekati Radnički iz Niša, a dva časa kasnije tim Željka Obradovića Megu.

U ove mečeve ulaze crno-beli sa različitom uvertirom. Fudbaleri su u Ligi konferencija poraženi od Nice, dok su košarkaši vezali tri pobede. Savladali su Virtus u Evroligi, zatim Mornar u derbiju regionalne lige, a sinoć i Žalgiris.

Tako da možemo da kažemo da će navijači Zvezde imati "polovičan" program s obzirom da će ekipa Vladimira Jovanovića u ponedeljak igrati protiv Igokee u AdmiralBet ABA ligi.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (18.00) Leće - Juventus (TV Arena sport - Premium 2)

Subota (18.30) Fulam - Everton (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (17.00) Kolubara - Crvena zvezda (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (19.00) Partizan - Radnički Niš (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (21.00) Partizan - Mega (TV Arena sport - Premium 1)

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike