Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Biće fudbala, biće velikih derbija, ali neće biti Ronalda

21.10.2022

08:04

0

Autor: 24sedam

Mnogo sadržajnija biće nedelja, pa ćemo istog dana gledati Seriju A, Superligu i Premijer ligu

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Biće fudbala, biće velikih derbija, ali neće biti Ronalda
Kristijano Ronaldo - Copyright Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Pred nama je novi vikend, a kao i obično biće mnogo sporta. Do početka Mundijala u Kataru ostalo je nešto manje od mesec dana, pa je u fudbalskim ligama širom Evrope raspored veoma zgusnut. Samim tim, biće i mnogo televizijskih prenosa, a mi smo izdvojili neke od najzanimljivijih.

Za subotu preporučujemo jednu od velikih utakmica iz Premijer lige. A to je duel Čelsija i Mančester junajteda. Neće biti zanimljivo samo zbog veličine klubova, već i zbog trenutnog stanja na tabeli. "Plavci" iz Londona imaju 20 bodova iz deset utakmica, a "Đavoli" iz Mančestera jedan manje. Uz to, bolji su za jedno mesto, pošto su na tabeli četvrti.

Ovaj duel će takođe ostati upamćen jer će biti odigran bez Kristijana Ronalda koga je klub suspendovao. Dešavanja sa "Stamford Bridža" možeta da pratite na Premium1 TV Arena sport, od 18.30.

I to bi bilo sve od preporuka za subotu. U nedelju nas očekuje miks Superlige, Premijer lige i Serije A. Počećemo u 15 časova (Premium 3 TV Arena sport), prenosom gostovanja Fulama Lidsu. Ekipa našeg Aleksandra Mitrovića je sinoć pobedila Aston Vilu, i "smenila" Stivena Džerarda, a sada želi nove bodove. A navijači u Srbiji žele nove golove napadača reprezentacije Srbije, kako bi predstojeći Mundijal dočekao u što boljoj formi.

Zatim nas očekuju dva duela našeg šampionata, a u prvom planu biće dueli Crvene zvezde i Partizana. Oba tima su sinoć igrali zaostale mečeve 5. kola Superlige i pobedili. Crveno-beli su u Novom Sadu pobedili Vojvodinu, a crno-beli na svom stadionu Napredak. Od 17 časova, Zvezda će gostovati Radničkom u Nišu, a od 19, Partizan će biti domaćin Javoru.

Oba meča će biti poslednje provere pred nastavak takmičenja u Ligi Evrope, odnosno Ligi konferencija. Dešavanja sa "Čaira" i iz Humske možete da pratite na Premium1 kanalu.

I za kraj dana, jedan od derbija šampionata Italije. Na "Olimpiku" će Romi gostovati Napoli. Da li će tim Nemanje Matića, predvođen Žozeom Murinjom uspeti da zaustavi neporažene Napolitance, saznaćete ako budete uz Premium 2, od 20.45.

Kada je reč o košarci, tokom vikenda biće prenosa AdmiralBet ABA lige kao i NBA lige. Ali će Zvezda i Partizan svoje mečeve u regionalnom takmičenju igrati u ponedeljak. Razlog je učešće u Evroligi u ovoj nedelji, u kojoj su "večiti rivali" imali dupli program.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (18.30) Čelsi - Mančester junajted (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (15.00) Lids - Fulam (TV Arena sport - Premium 3)

Nedelja (17.00) Radnički Niš - Crvena zvezda (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (19.00) Partizan - Javor (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (20.45) Roma - Napoli (TV Arena sport - Premium 2)

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike