"Gordon" osvaja navijače Partizana: Trenutak posle konferencije u Nici koji objašnjava status Petrića kod "grobara" (VIDEO)

28.10.2022

06:52

0

Autor: 24sedam

Trener crno-belih već osvojio najvernije pristalice

"Gordon" osvaja navijače Partizana: Trenutak posle konferencije u Nici koji objašnjava status Petrića kod "grobara" (VIDEO)
Gordan Petrić - Copyright Printscreen/YouTube/FK Partizan Beograd

Partizan nije uspeo da iskoristi prvu meč loptu za evropsko proleće u Nici.

Crno-beli su zasluženo poraženi na "Alijanc Rivijeri", uprkos tome što su i pored nešto lošijeg izdanja oko dva minuta imali 1:1 i ogroman bod u rukama.

Na kraju nisu sačuvali dobar rezultat, ali je Gordan Petrić na konferenciji za novinare rekao da je svako posle meča poneo ono što je zaslužio.

Njegov pošten odnos prema stvarnosti oduševio je jednog navijača koji se našao u prostoru gde se održavala konferencija za medije.

Kada je popularni "Gordon" ispričao svoje viđenje utakmice i pošao ka izlaznim vratima u pratnji portparolke Biljane Obradović, navijač crno-belih dobio je desetak sekundi da kaže treneru ono što misli o njemu:

- Gordane, vole te "grobari" - rekao je partizanovac i nasmejao sve prisutne svojom iskrenošću.

- Svaka čast za ovu izjavu da nismo zaslužili bod. To je najsportskija izjava koju sam ja čuo u životu od nekog trenera! Volimo te, mnogo, brate! 
 

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike