Kostić potpisuje „ugovor o penzionisanju“! Srbin prelomio, postaje najplaćeniji igrač ekipe!

11.07.2022

17:28

0

Autor: 24sedam

Reprezentativac Orlova pristao na ponuđene uslove

Kostić potpisuje „ugovor o penzionisanju“! Srbin prelomio, postaje najplaćeniji igrač ekipe!
profimedia-0683132450 - Copyright Profimedia

Najavili su pre nekoliko dana nemački mediji da je na pomolu veliki preokret u „slučaju Kostić“ i izgleda da su bili u pravu! „Sport 1“, koji je prvi i najavio da bi Kostić mogao da ostane u Ajntrahtu, danas donosi ekskluzivu – Srbin potpisuje novi trogodišnji ugovor sa klubom iz Frankfurta!

Pozivajući se na izvore bliske brzonogom ofanzivcu, Nemci tvrde da je reprezentativac Orlova prelomio da karijeru nastavi u bundesligašu, koji mu je svojom ponudom i te kako olakšao konačnu odluku.

Kostić je dobio platu od pet miliona evra bruto po sezoni, što je za milion i 200 hiljada više nego što je imao po slovu ugovora koji je isticao narednog leta.

Nema sumnje da su i prošlosezonski uspesi, osvajanje Lige Evrope i mesto u Ligi šampiona u sezoni pred nama sigurno pomogli dvema stranama da konačno pronađu zajednički jezik kako bi nastavili veoma uspešnu saradnju.

Podsetimo, Kostić je i ovog leta bio na izlaznim vratima „Dojče bank“ stadiona. Navodno je imao dogovorenu saradnju sa Juventusom i trogodišnji ugovor vredan 2.5 miliona neto po sezoni, međutim Ajntraht je visokom zahtevima za obeštećenje uspeo sebi da kupi dodatno vreme i potom jačom ponudom ubedio Filipa da mu je, ipak, najbolje u dobro poznatoj sredini, gde će odsad biti najplaćeniji igrač u ekipi (između 2.5 i tri miliona evra neto) i bez dileme ubedljivo najveća zvezda tima.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike