Kostić neće novu letnju dramu! Neka čeka Juve, Srbin sa osmehom počeo pripreme u Ajntrahtu! (FOTO/VIDEO)

07.07.2022

17:51

0

Autor: 24sedam

Reprezentativac Orlova završio kraći odmor

Kostić neće novu letnju dramu! Neka čeka Juve, Srbin sa osmehom počeo pripreme u Ajntrahtu! (FOTO/VIDEO)
profimedia-0705736549 - Copyright Profimedia/Arne Dedert/dpa

Srpski reprezentativac Filip Kostić prošle godine u ovo vreme silno je želeo da napusti Ajntraht. Toliko da je u samom finišu prelaznog roka, navodno, odbio da izvršava profesionalne obaveze kako bi naterao čelnike bundesligaša da ga prodaju Laciju.

Rukovodstvo kluba iz Ajntrahta tada je uspelo da zadrži Kostića, a desetak meseci kasnije ispostavilo se da su napravili najbolji mogući potez pošto ih je srpski ofanzivac kao najbolji fudbaler Lige Evrope vodio do trofeja u drugom po jačini UEFA klupskom takmičenju.

Postojala je bojazan da bi nešto slično moglo da se dogodi i ovog leta. Italijanski mediji nedeljama unazad govore kako je reprezentativac Orlova dogovorio lične uslove sa Juventusom, ali do ozvaničenja saradnje još nije došlo. Ipak, deluje da Filip ne želi da priređuje sebi novu dramu, pa se danas pojavio na treningu Ajntrahta posle kraće pauze po nedavnom završetku izuzetno napone sezone.

Sudeći po slikama sa uvodnog Kostićevog radnog dana u novoj takmičarskoj godini, brzonogi ofanzivac se u sjajnom raspoloženju stavio na raspolaganje treneru Oliveru Glasneru, koji će bez dileme biti presrećan ukoliko bude mogao da računa na Kostića u izazovima u Ligi šampiona i nacionalnim takmičenjima.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike