Kostić u Juventusu? Ne još – evo gde je zapelo!

15.06.2022

15:31

0

Autor: 24sedam

Srpski ofanzivac ima dogovor sa Starom damom, ali…

Kostić u Juventusu? Ne još – evo gde je zapelo!
profimedia-0647642413 - Copyright Profimedia

Juventus hoće Kostića, Kostić hoće u Juventus, ali promocije još nema… A kako stvari stoje neće je biti još neko vreme, pošto čelnici torinskog velikana nisu uspeli da postignu dogovor sa kolegama iz Ajntrahta oko visine obeštećenja za srpskog reprezentativca.

Najbolji igrač Lige Evrope u sezoni za nama odbio je novi ugovor sa bundesligašem zbog toga što želi u redove „stare dame“ s kojom, prema pisanju italijanskih medija, već ima dogovorene sve detalje buduće saradnje.

Ipak, potvrda transfera još izostaje, a „Gazeta delo Sport“ sada otkriva i gde je zapelo u transferu reprezentativca Orlova koji se u prethodnih godinu dana najviše povezivao sa prelaskom u Lacio i Inter.

Najprostije rečeno, Ajntraht još nije dao zeleno svetlo Kostiću za prelazak u Torinu. Čelnici nemačkog kluba ne žele Srbina da prodaju ispod 20 miliona evra, ali je pitanje koliko će uspeti da istraju u tom zahtevu s obzirom da Filipu ugovor ističe na leto naredne godine.

U toj činjenici je i druga začkoljica u priči između Juventusa, Kostića i Ajntrahta, pošto „bjankoneri“ ne žele da plate više od 15 miliona za fudbalera koji dogodine može da bude njihov bez obeštećenja.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike