Kostićeve reči iz Pazove razočaraće navijače Totenhema, Arsenala i Intera! Srbin rekao šta misli o odlasku iz Ajntrahta

31.05.2022

11:39

0

Autor: 24sedam

Levo krilo "orlova" rekao da je još umoran od finala Lige šampiona

Kostićeve reči iz Pazove razočaraće navijače Totenhema, Arsenala i Intera! Srbin rekao šta misli o odlasku iz Ajntrahta
Copyright Tanjug

Srpski reprezentativac Filip Kostić pred utakmicu protiv Norveške u Ligi nacija 2. juna, osvrnuo se i na glavni događaj u godini koji se odigrati od sredine novembra u Kataru. Levo krilo Ajntrahta smatra da je Brazil favorit, ali da mu protiv "orlova" neće biti lako, dok će ekipu u meč sa Švajcarcima nositi posebna emocija:

- Bićemo posebno motivisani za Švajcarsku, znate svi šta je bilo u Rusiji. Bolja smo ekipa, možemo da ih dobijemo. Neće biti lako ni protiv Kameruna, ali smo dosad najbolji, imamo realne šanse da prođemo grupu - rekao je Kostić.

Prvi na redu Piksijevim "orlovima" su Norvežani, sa kojima su igrali u baražu za EP pod komandom tadašnjeg selektora Ljubiše Tumbakovića. Srbija je uspela da izbaci Skandinavce pobedom od 2:1 u Oslu, ali ih je u finalu savladala Škotska posle penala:

Profimedia
 

 - Znamo se sa Norvežanima. Dobra je to ekipa. Srbija u poslednje vreme igra ofanzivan fudbal, ali je za selektora pitanje kako ćemo istrčati na teren. Ovaj termin posle sezone je nezgodan. Pogotovo meni, jer posle finala Lige Evrope u Sevilji ništa nisam radio nekoliko dana. Zato je teško. Još sam malo umoran od svega što se izdešavalo u finalu, nisam se valjano odmorio, dao sam 300 odsto sebe u tom ciklusu, ali sam uvek tu za reprezentaciju. Od ovih utakmica očekujem da se što bolje uigramo za Mundijal, selektor je u prilici da formira najboljih 11, a moj zadatak je da napadače hranim dobrim loptama.

Mada su ga portali širom Evrope selili u Englesku i Italiju, Kostić nije toliko uveren da će ovog leta menjati klub:

- Ne mislim baš tako. Meni je lepo u Ajntrahtu, doživeo sam najlepše uspehe u karijeri baš u Frankfurtu, klub mi je ponudio produžetak saradnje, pregovaram sa njima, a kad dođe vreme, donećemo najbolju odluku.

Bivše krilo Radničkog iz Kragujevca veruje da njegova ekipa mora bolje da igra nego u baražu protiv Železničara iz Pančeva.

- Nisam bio zadovoljan kako je Radnički odigrao revanš, ali je najbolje od svega što je ostao u eliti. Mora to mnogo bolje naredne sezone - ocenio je Filip Kostić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike