Gotovo je, Kostić stiže kod Vlahovića, sve je dogovorio sa Juventusom! Ajntraht će sada morati da popusti!

19.06.2022

16:17

0

Srpski reprezentativac pridružiće se narednih dana kolegi iz nacionalnog tima u ekipi iz Torina

Gotovo je, Kostić stiže kod Vlahovića, sve je dogovorio sa Juventusom!  Ajntraht će sada morati da popusti!
profimedia-0683132450 - Copyright Profimedia

Valjda je ovog puta zaista gotovo! Uspeo je Ajntraht da izvede "caku" i onemogući Filipa Kostića da realizuje već dogovoren transfer sa Interom, ali im to ovoga puta neće poći za rukom.

Srpski fudbalski internacionalac prelazi u Juventus u kom će sa kolegom iz reprezentacije Dušanom Vlahovićem činiti ofanzivni tandem!

Kostić i Juventus su sve dogovorili, javlja nemački Sport 1. Srbin potpisuje trogodišnji ugovor, a po sezoni će zarađivati 2,5 miliona evra.

Tu je i podatak da je potrebmo još samo da Ajntraht i Juventus dogovore sve uslove, a trenutno je zapelo oko osam miliona evra. Nemci traže 20, Italijani nude 12, ali se očekuje da se veoma brzo sporazumeju.

Ideja je da se napravi takav dogovor da Juventus plati Kostića između 16 i 17 miliona evra, ali sa sve potencijalnim bonusima.

 

 

Za osvajača Lige Evrope i zvanično najboljeg igrača u ovom takmičenju to zaista i nisu neke preterano velike pare. Deluje da je Juventus napravio dobar posao, a ukoliko se Kostić i Vlahović uklope kako se očekuje, eto i benefita za naš nacionalni tim.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike