Hit snimak digao Italiju na noge! Kostić kod frizera, a nasmejani Radonjić odaje tajne

10.06.2022

12:58

0

Da li je sada sve otkriveno?

Hit snimak digao Italiju na noge! Kostić kod frizera, a nasmejani Radonjić odaje tajne
kostic radonjic - Copyright Printscreen/Instagram/gazzettadellosport

Dušan Vlahović u zimskom, Filip Kostić u letnjem prelaznom roku zaluđuju Italijane. Nakon što je u januaru Duci otišao u Torinu, deluje da će mu se Fića pridružiti.

Nije to ništa novo, naravno. Pisalo se da je transfer ugovoren, pa onda da se malo čeka zbog Anhela Di Marije, dok je Ajntraht u međuvremenu odlučio da proba da se odbrani.

I dok se sve to dešava i nagađa, Kostićev saigrač iz reprezentacije Nemanja Radonjić ga je možda odao!

Kako, pitate se? Pa vrlo zabavno. Dok je reprezentacija Srbije bila u Švedskoj, grupa igrača je odlučila da poseti frizera. Odlučili su se za Osmana, koji sebe naziva "zvaničnim frizerom reprezentacije Švedske".

Kod njega su bili Miloš Veljković, Mihailo Ristić, Radonjić i Kostić. I dok je Kostić sedeo u stolici, Osman ga je pitao:

- Gde ćeš igrati sledeće sezone?

Kostić nije nijednim jedinim gestom pokazao da je čuo pitanje, imao je savršeni poker izraz lica, ali onda se umešao Radonjić:

- Juventus! – i nasmejao se, a za njim i Kostić.

 

 

Italijani su odmah skočili, Gazeta je skratila Osmanov snimak samo na tu razmenu, dok su navijači Juventusa zapali u trans. Stvar je izgleda rešena…

Rođeni Kragujevčanin Kostić je odigrao najbolju sezonu u karijeri, pošto je sa Ajntrahtom osvojio Ligu Evrope, a ujedno je dobio priznanje za najboljeg igrača tog takmičenja, tako da nije ni čudo što je tražen.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike