Sergeju se udvara najbogatiji klub Premijer lige! Njukasl ima veliku manu, ali nije bez šanse!

13.06.2022

17:30

0

Autor: 24sedam

Novi potencijalni kupac stao u red za reprezentativca Orlova

Sergeju se udvara najbogatiji klub Premijer lige! Njukasl ima veliku manu, ali nije bez šanse!
Sergej Milinković Savić - Copyright Profimedia

Orlovi su sinoć u Ljubljani konačno spustili zavesu na izuzetno dugu i napornu sezonu. Tadić i drugovi od danas su na zasluženom odmoru, ali nekolicina njih biće u blagoj neizvesnosti jer u ovom trenutku još nisu načisto sa klupskim statusom za takmičarsku godinu pred nama.

Najbolji igrač Lige Evrope Filip Kostić navodno je nadomak prelaska u Juventus, Luku Jovića na pozajmicu želi Hetafe, a jedan od bombastičnijih transfera ovog leta mogao bi da napravi Sergej Milinković-Savić.

Italijanski mediji odavno su SMS-a stavili pred izlazna vrata rimskog „Olimpika“, na kojem ga, prema prema saznanjima novinara na Apeninima, još uvek drži samo visoko obeštećenje koje je zacrtao gazda Lacija Kaludio Lotito.

Lacijali navodno za Sergejevu slobodu žele minimalno 65 miliona evra, što je u ovom trenutku previsoka cena za Juventus, Mančester junajted i PSŽ, koji već mesecima figuriraju kao favoriti u trci za potpis sjajnog veziste.

Ipak, jedan klub ne bi trebalo da ima finansijskih poteškoća da zatvori transfer. „Gazta delo Sport“ piše da Njukasl razmatra mogućnost angažovanja Sergeja Milinkovića-Savića pošto je sve izvesnije da će ostati kratak za Marka Asensija iz madridskog Reala.

„Gazeta“ piše i da Njukasl ima veliki minus zbog toga što naredne sezone neće igrati u Ligi šampiona, ali dodaje i da „svrake“ nisu potpuno bez šanse da dođu do Sergeja, kojeg bi, osim bogatog finansijskog dela, u Premijer ligu mogao da povuče i izazov vraćanja kluba sa „Sent Džejms Parka“ u vrh ostrvskog, kao i na mapu evropskog fudbala…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike