Tadić ljut zbog ispuštene pobede: Ne znam ni sam kako bih to nazvao!

12.06.2022

21:13

0

Autor: 24sedam

Kapiten Srbije pričao posle remija sa Slovenijom

Tadić ljut zbog ispuštene pobede: Ne znam ni sam kako bih to nazvao!
Dušan Tadić - Copyright MN Press

Srbija je remizirala rezultatom 2:2 protiv Slovenije u Ljubljani. Imali su 'Orlovi' dva gola prednosti na poluvremenu, ali su je ispustili za pet minuta.

Kako kaže kapiten Dušan Tadić, to je bio period nepažnje:

- Posle fenomenalnog prvog dela u kom smo odlično igrali, na pauzi smo pričali da želimo treći pogodak i onda... Ne znam ni sam kako bih to nazvao, neka nepažnja, dekoncentracija. Ako hoćemo da budemo ozbiljna ekipa to ne sme da nam se dešava, moramo to da popravimo - rekao je Tadić, pa nastavio:

- Nije uopšte dobro što se to desilo, moramo da budemo maksimalno koncentrisani i da nam se to ne ponavlja. Protivnik dobije snagu i onda je teško, umesto da dobijemo utakmicu sa 3-4 razlike i niko te ne pita. Što se tiče driblniga, lakše mi je da ga izvedem kad sam na toj levoj strani, što sam iskoristio tako da je stvarno bio lep pogodak.

U narednom kolu Srbija će dočekati Švedsku 24. septembra. Izabranici Dragana Stojkovića su zauzimaju drugo mesto na tabeli, s obzirom na to da imaju sedam osvojenih bodova iz četiri odigrana meča, dok prvoplasirana Norveška ima 10.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike