Mitar i Fulam kuju pakleni plan kako bi u London stigao najtraženiji „orao“! U paketu je jedno veliko iznenađenje!

22.04.2022

14:56

0

Autor: A. Š.

Povratnik u Premijer ligu ima velike ambicije

Mitar i Fulam kuju pakleni plan kako bi u London stigao najtraženiji „orao“! U paketu je jedno veliko iznenađenje!
20211113mmSetnja07 - Copyright MN Press

Fulam je pre nekoliko dana overio ekspresan povratak u Premijer ligu. Zahvaljujući maestralnom Aleksandru Mitroviću i njegovih 40 golova londonski tim je četiri kola pre kraja Čempionšipa osigurao sebi mesto u eliti u kojoj čelnici kluba planiraju da se zadrže malo duže od jedne sezone.

Zbog toga odgovorni na „Krejven kotidžu“ već razmišljaju o jačanju igračkog kadra, a sa Ostrva stiže glas da spremaju ambiciozan projekat u pokušaju da aktiviraju jednu od bombi letnjeg prelaznog roka – potpis Sergeja Milinkovića-Savića.

Otkako je postalo izvesno da će sjajni srpski vezista na kraju sezone napustiti Lacio, gotovo na dnevnom nivou se pojavljuju informacije o njegovoj budućnosti, koje su se uglavnom vrtele oko četiri kluba - Juventusa, PSŽ-a, madridskog Reala i Mančester junajteda. Zbog toga priča sa Fulamom dodatno dobija na težini, kao i zbog činjenice da rukovodstvo kluba sprema i Mitrovića kao jednog od najvećih aduta u borbi za potpis srpskog reprezentativca.

Kako pišu tamnošnji mediji, Mitar se snažno zalaže da Sergej stigne u crno-beli deo Londona, a upravo bi sjajna i lagana adaptacija snažnog napadača na zadatke u Fulamu mogla da bude jedna od ključnih stavki u razmišljanjima SMS-a kada bude donosio odluku o nastavku karijere.

Na „Krejven kotidžu“ veruju da bi mogli da naprave paket koji bi imao velike šanse da ubedi jednog od najvećih Piksijevih aduta na predstojećem Mundijalu u Kataru da zaduži opremu Fulama, a jedna od njegovih stavki je posebno zanimljiva – mogućnost da braća Milinković-Savić posle Vojvodine ponovo igraju u istom klupskom dresu.

Postoje indicije da bi golman Torina, takođe, mogao da bude interesantan odgovornima u londonskom klubu koji će izvesno pred povratničku sezonu u Premijer ligi tražiti i pojačanje među stativama. Prva opcija im je nekadašnji čuvar mreže Alfonso Areola, koji je trenutno u Vest Hemu na pozajmici iz Pari Sen Žermena, ali kako „čekićari“ imaju pravo preče kupovine u Fulamu razmatraju i druge opcije, među kojima se visoko kotira ime Vanje Milinkovića-Savića.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike