Torino se ponovo trese zbog Srbina! Gazeta tvrdi: Juve je tu, jer sada može!

07.04.2022

16:33

0

Autor: 24sedam

Dušan Vlahović bi mogao da dobije poznato društvo

Torino se ponovo trese zbog Srbina! Gazeta tvrdi: Juve je tu, jer sada može!
20211114mmSrbija - Copyright MN Press

Juventus privodi kraju sezonu za zaborav što se tiče rezultatskog dela. S druge strane, „stara dama“ može da se posmatra i kao najveći dobitnik, jer je zimus uspela da pretekne ozbiljnu konkurenciju i u svoje redove dovede jednog od najtraženijih mladih fudbalera na tržištu Dušana Vlahovića.

Na „čizmi“ više niko nema dilemu da je torinski velikan svoju budućnost graditi oko srpskog vunderkinda, koji bi veliku pomoć u povratku Juvea u vrh Kalča mogao da ima u saigraču iz reprezentacije Sergeju Milinkoviću-Saviću.

Dugo već traje koketiranje dve strane. U pitanju su godine, a deluje da su se konačno poklopile sve kockice da nekadašnji fudbaler Vojvodine zaduži crno-belu opremu. Tvrdi to i „Gazeta delo Sport“.

Ugledni italijanski list retko greši u ovakvim stvarima. Mogli smo u to da se uverimo i kada je Juventus u januaru završavao Dušana Vlahovića, zbog čega naslov „Juve je tu, jer sada može“ govori mnogo toga i između redova.

Povezivao se srpski vezista sa madridskim Realom, u jednom momentu je navodno bio nadomak „Old Traforda“, stidljivo se u priču ubacivao i PSŽ… Ali, Juve je krenuo, a kada Juve krene po igrača iz Serije A epilog je uglavnom poznat… Kao u „slučaju Vlahović“.

- Uprava Juventusa nikada nije prekidala kontakte sa Sergejevom pratnjom. U poslednjem periodu ih je prilično intenzivirala, a dobila je i pozitivne signale o spremnosti igrača da razmotri transfer. Njegova plata je u potpunosti u skladu sa mogućnostima „stare dame“ (3.2 miliona evra), pa čak i u slučaju povećanja, što je sasvim izvesno, u budžetu Juventusa ima dovoljno prostora – piše „Gazeta“ i dodaje da čelnike Juvea mnogo teži pregovori očekuju sa Klaudijom Lotitom, koji će zahtevati između 65 i 70 miliona evra za transfer srpskog reprezentativca.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike