Srbin odbio arapske milione! Kostić Njukaslu rekao NE, da li će se predomisliti na leto?

09.02.2022

16:42

0

Autor: 24sedam

„Bild“ objavio zanimljivu priču

Srbin odbio arapske milione! Kostić Njukaslu rekao NE, da li će se predomisliti na leto?
Tan2021-10-7_195634187_0 (1) - Copyright Tanjug/AP Photo/Scott Heppell/MN Press

Srpski reprezentativac Filip Kostić još jednom je u poslednjem trenutku „izvisio“ za prelazak u Seriju A. Pošto je prošlog leta u poslednjim satima prelaznog roka, manevrom čelnika Ajntrahta ostao bez prelaska u Lacio, sjajni ofanzivac se ponadao da bi u januaru mogao da zaduži opremu Intera.

Ipak, iako je u jednom trenutku delovalo da je transfer blizu realizacije, italijanski šampion se na kraju odlučio da Robina Gosensa, zbog čega je Kostić ostao stanovnik Frankfurta barem do kraja sezone.

A moglo je sve da bude potpuno drugačije… Kako piše „Bild“, reprezentativac „orlova“ je tokom januarskog prelaznog roka dobio ponudu Njukasla, ali je odbio očekujući konačan dogovor sa Interom. Ugledni nemački list nije izašao u javnost sa konkretnim detaljima ugovora kojeg su pred Kostićeve agente stavili prebogati vlasnici kluba sa „Sent Džejms parka“, koji će prema navodima „Bilda“ u novi juriš na potpis Srbina krenuti na leto.

Podsetimo, Kostiću ugovor sa Ajntrahtom ističe 2023. godine, zbog čega rukovodstvo nemačkog bundesligaša insistira na što skorijoj odluci srpskog ofanzivca da li će staviti paraf na produžetak saradnje ili ne.

Ukoliko se Filip odluči za drugu opciju izvesno je da će ga klub iz Frankfurta narednog leta prodati kako bi izvukao barem deo obeštećenja, a u tom slučaju čelnici Njukasla pokušaće još jednom da ga ubede da je dolazak u Premijer ligu najbolja opcija za nastavak njegove karijere.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike