Kostić i Juventus - sve dogovoreno! Nemci još zatežu oko obeštećenja, ali razlika nije velika

03.06.2022

10:52

0

Autor: 24sedam

Srbin sve bliži tome da postane šesti igrač iz naše zemlje koji će igrati za "staru damu"

Kostić i Juventus - sve dogovoreno! Nemci još zatežu oko obeštećenja, ali razlika nije velika
Tan2022-5-5_21393216_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Michael Probst

Kako prenosi "La Repubblica", Juventus je već dogovorio lične uslove Filipa Kostića pred početak letnjeg transfera, ali sada predstoji glavni deo posla, jer razgovori oko obeštećenja sa Ajntrahtom iz Frankfurta još nisu počeli.

U izveštaju se navodi da je italijanski klub postigao dogovor oko trogodišnjeg ugovora sa opcijom za produženje na četvrtu sezonu. Bundesligaški klub traži 20 miliona evra za svog najboljeg igrača i najzaslužnijeg za osvajanje Lige Evrope.

U trenutnim okolnostima, Juventus je spreman da plati cifru od oko 15 miliona evra uključujući razne bonuse za igrača, ali Nemci žele više novca unapred. S druge strane, Kostić zahteva da pređe u Juventus ovog leta, jer mu je prošle godine propao transfer u Lacio zbog čega je raskinuo sradnju sa menadžerskom agencijom "Lian sport" Faljija Ramadanija.

Juventus je bio zainteresovan za dogovor sa Ivanom Perišićem, ali je hrvatsko levo krilo  odlučilo da napusti Italiju i pređe u Totenhem u kojem će sarađivati sa trenerom iz Intera Antoniom Konteom.

Ako potpiše sa Juventusom, Kostić će biti posle Jugovića, Mirkovića, Kovačevića, Krasića i Vlahovića, šesti Srbin koji je nosio crno-beli dres "stare dame".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike