Real ignoriše Jovićeve želje! Kralj hoće da pozajmi Srbina, našao mu je i novi klub!

02.06.2022

17:15

0

Autor: 24sedam

Pred reprezentativcem „orlova“ je još jedno neizvesno leto

Real ignoriše Jovićeve želje! Kralj hoće da pozajmi Srbina, našao mu je i novi klub!
profimedia-0660208225 - Copyright Profimedia/Irh/DPPI/LiveMedia

Novo leto je pred Lukom Jovićem, ali priča ostaje stara. Srpski napadač će, kako stvari stoje, ponovo prolaziti kroz pakao neizvesnosti tokom letnjeg prelaznog roka, jer se njegovi i planovi madridskog Reala opet ne poklapaju.

Ono što je, u ovom trenutku, izvesno - šanse da Zvezdin nekadašnji đak i naredne takmičarske godine nosi dres „kraljevskog kluba“ su minimalne. Rastanak bi, posle sezone za nama, obema stranama i te kako prijao, ali tu dolazi do velikih razmimoilaženja u željama čelnika Reala i Jovićevih zastupnika.

Kako piše „Kadena kope“, Luka bi uprkos svemu želeo da ostane na „Bernabeuu“, ali ta opcija, prema istom izvoru, nije ni u razmišljanjima Florentina Pereza i saradnika.

Druga stavka u kojoj se dve strane verovatno neće složiti jeste to što je španski i evropski šampion spreman da sasluša ponude za reprezentativca „orlova“, ali samo one koje se odnose na pozajmljivanje srpskog napadača.

„Kadena kope“ piše da bi Hetafe želeo da u narednoj sezoni u timu ima još jednog Srbina, pored Stefana Mitrovića i Nemanje Maksimovića. Ipak, prepreku bi mogla da predstavlja visoka plata koju Jović ima na „Bernabeuu“…

Izgleda da se sprema još jedna transfer saga Luke Jovića sa veoma neizvesnim ishodom…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike