Šokantne pretnje smrću treneru Bajerna zbog ispadanja iz Lige šampiona! Njih 450 hoće da ga ubiju!

15.04.2022

17:38

0

Autor: 24sedam

Julijan Nagelsman meta nezadovoljnih navijača, na udaru i njegova majka

Šokantne pretnje smrću treneru Bajerna zbog ispadanja iz Lige šampiona! Njih 450 hoće da ga ubiju!
Copyright MN Press

Veliko iznenađenje u četvrtfinalu Lige šampiona bila je eliminacija Bajerna od Viljareala, a trener kluba iz Minhena otkrio je kakve mu je to probleme donelo u životu.

Julijan Nagelsman (34) našao se na udaru navijača koji mu prete smrću, a u celu priču uključuju i njegovu majku.

- Umem dobro da se nosim sa kritikama, ali situacija je drugačija kada dobijem 450 pretnji smrću na Instagramu. Zapravo ih dobijam posle svake utakmice bilo da dobijemo ili izgubimo. Ja to i ne čitam, mnogo ih pobrišem. Obično vidim samo one prve na listi - rekao je Nagelsman, pa otkrio šta ga uznemiruje u celoj situaciji:

- Jasno je da mnogo njih hoće da me ubije, ali sada "pucaju" i u moju majku koja nema nikakve veze sa fudbalom i eliminacijom u Ligi šampiona. Kada sve ovo sagledam nisam siguran da ću moći da završim posao.

 

 

Nagelsman pokušava da trezveno sagleda sve što se dešava posle poraza od Viljareala.

- Znate kako se nosim sa svime? Nije me briga. Ljudi bi trebalo da pišu šta god žele, ali i da malo porazmisle o tome. Ne mogu da ih razumem.

Mladi stručnjak zatim se okrenuo planovima za budućnost.

- Hoću da osvojimo šampionsku titulu u Nemačkoj. Onda ću mnogo da planiram, da vidimo šta možemo bolje sledeće godine. Ako me neko voli, trebalo bi da me voli zato što sam Julijan Naglesman, a ne zato što sam trener Bajerna. A ako me ne voli, i to je sasvim u redu. Nemam nikome ništa da dokazujem osim samom sebi.

Fudbaleri Bajerna gostuju u nedelju Arminiji u okviru 30. kola Bundesligu, a uz tu i pobedu u narednom kolu obezbedili bi šampiosnku titulu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike