Ma kakav Mesi, Kostić je najbolja "10" koju je Nou kamp video! Nemci kopaju po ranama Barselone (VIDEO)

15.04.2022

17:00

0

Autor: 24sedam

Svi u Ajntrahtu su u transu posle eliminacije španskog giganta iz Lige Evrope

Ma kakav Mesi, Kostić je najbolja "10" koju je Nou kamp video! Nemci kopaju po ranama Barselone (VIDEO)
profimedia-0683132450 - Copyright Profimedia

Kada doživite da se na Nou Kampu čuju samo vaše ime i prezime iz hiljade i hiljade grla, imate puno pravo da pomislite da ste nešto postigli u karijeri.

Doživeo je to u četvrtak uveče Filip Kostić nakon briljantne partije u duelu Ajntrahta i Barselone. Kaže srpski as da mu je to bila najbolja utakmica u karijeru, a znamo i šta kažu u klubu iz Frankfurta posle njegova dva gola.

Leo Mesi foto: Profimedia
 

Ne samo da slave reprezentativca Srbije nego dosipaju so na ranu Barseloni, pa čak "prozivaju" i legendarnog Lionela Mesija, koji je donedavno žario i palio i dresu katalonskog kluba. Dresu sa brojem 10!

- Najbolja desetka na Kamp Nou - stoji, uz snimak Filipa Kostića koji poklanja dres navijačima, u objavi kluba iz Frankfurta na društvenim mrežama.

 

 

Jedan od recepata za veliki trijumf nad Barselonom otkrio je trener Ajntrahta Oliver Glasner, a svoj deo tajne podelio je i golman Kevin Trap:

- Kada sam izašao na zagrevanje pomislio sam da sam u Frankfurtu. Navijači su bili neverovatni, veoma glasni tokom celog meča. Bilo nam je važno da ostanemo sa njima posle utakmice, pokazali su nam da su svi verovali da možemo da pobedimo!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike