Ronaldo ovo nije zaslužio! Dao je sve za Junajted, a oni ga proglasili viškom (VIDEO)

15.04.2022

14:57

0

Autor: 24sedam

Portugalac će birati izmešu majčine želje, dva giganta i nove avanture van Evrope

Ronaldo ovo nije zaslužio! Dao je sve za Junajted, a oni ga proglasili viškom  (VIDEO)
Tan2022-3-12_18401514_0(1) - Copyright Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Došao je da pomogne klubu da se pokrene, ali mu to nije pošlo za rukom. Statistika kaže da je Kristijano Ronaldo od povratka u Mančester junajted postigao 18 golova na 33 utakmice, dakle uradio je veliki posao, ali "crveni đavoli" se nisu proslavili. Nešto debelo ne štima na Old Trafordu i Ronaldo nema moć da pomogne.

Zbog toga će na leto dobiti "ispisnicu", što je, kako pišu britanski mediji, prva odluka narednog menadžera Junajteda Erika ten Haga. Holanđanin ima svoju viziju fudbala i u njoj nema mesta za Portugalca.

Kako trenutno stvari stoje Mančester junajted neće uspeti da se domogne mesta u Ligi šampiona, pa će i Ronaldu odluka o rastanku lakše pasti. Kako navodi Ekspres pred njim su četiri moguća puta za nastavak karijere.

Francuski gigant PSŽ želi Kristijana u svojim redovima, a bogatim vlasnicima ne bi trebalo da predstavlja problem bilo koja potražnja Ronalda.

 

 

Drugi kandidat je lisabonski Sporting. Poznato je da Ronaldova majka "sanja" dan kada će Kristijano obući dres ovog kluba, pa je i ta opcija veoma izgledna. U isto vreme bilo bi logično da svoju blistanu karijeru privede kraju na mestu gde je i počela pre 20 godina! Tada je bio i deo ekipe koja je igrala sa Partizanom u Kupu UEFA i koju su crno-beli eliminisali.

Treća solucija je povratak u madridski Real, što bi moglo da bude veoma zanimljivo. Nije najjasnije gde tu leži filozofija "kraljevskog kluba", kada je očigledno da ekipa, a posebno Karim Benzema odlično funkcioniše bez Portugalca.

Profimedia
 

Četvrta mogućnost deluje najmanje verovatno, ali bi zapravo mogla da bude pravo rešenje. Inter iz Majamija je sigurno primamljiva destinacija za fudbalere u poznim igračkim godinama, a Ronaldo je, priznali to ili ne, upravo ta vrsta igrača. U Americi bi mogao da uzme solidan novac i da polako razmišlja o tome šta će da radi kada okači kopačke o klin.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike