Rendžersu stižu upozorenja sa svih strana! Ovo bi legendarni Grejm Sunes rekao Morelosu i drugovima u svlačionici Marakane!

16.03.2022

16:10

0

Autor: 24sedam

Nekadašnji fudbaler i menadžer „policajaca“ tvrdi da Škoti nisu završili posao na „Ajbroksu“

Rendžersu stižu upozorenja sa svih strana! Ovo bi legendarni Grejm Sunes rekao Morelosu i drugovima u svlačionici Marakane!
profimedia-0504189471 - Copyright Profimedia

Zvezdaška javnost odbrojava sate do utakmice sezone za tim Dejana Stankovića. Ubedljiv poraz u Glazgovu od Rendžersa (3:0), u prvoj utakmici osmine finala Lige Evrope, nije demoralisao nikoga u Ljutice Bogdana, naprotiv, „mobilizacija“ je na maksimumu kako bi se napravio najveći preokret u klupskoj istoriji.

Zanimljivo, ni poslovično nadmeni Ostrvljani ne misle da je Rendžers sav posao u ovom dvomeču završio prošle nedelje na „Ajbroksu“. Morelosu i drugovima stižu upozorenja sa svih strana na atmosferu koja ih čega na stadionu „Rajko Mitić“, a među onima koji smatraju da su „policajci“ tek na pola puta do četvrtfinala drugog po jačini UEFA klupskog takmičenja je i legendarni fudbaler Liverpula Grejm Sunes.

Nekadašnji škotski vezista igračku karijeru je završio, a trenersku započeo na „Ajbroksu“, zbog čega je tamnošnjim medijima bilo zanimljivo šta bi on rekao igračima glazgovskog velikana da je na mestu Đovanija Van Bronhorsta.

- Još ih čeka težak posao u Beogradu. Ovaj tim je sposoban da postiže golove, što je pokazao i u prvoj utakmici. Da sam u ovom trenutku menadžer Rendžersa, rekao bih igračima da, ukoliko Zvezda u ranoj fazi utakmice postigne gol, poraslo bi im samopouzdanje i imali bismo pravu utakmicu. Rendžers mora da počne meč na pravi način, da pokušaju da umire publiku, da dođu do poluvremena sa 0:0 i tako unervoze domaćina – kazao je Sunes i osvrnuo se još jednom na prvi meč u Glazgovu.

- Zvezda je pretnja. Neke marginalne odluke su išle protiv njih na „Ajbroksu“. Vidite, 3:0 je dobra prednost za bilo koji revanš, ali to ne znači da je sve završeno – dodao je Grejm Sunes.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike