Panika na „Ajbroksu“ pred Zvezdu! Vođa Rendžersa povukao potez koji je uneo nemir u plavi deo Glazgova!

15.03.2022

17:22

0

Autor: 24sedam

Ovo im svakako nije trebalo pred meč sezone

Panika na „Ajbroksu“ pred Zvezdu! Vođa Rendžersa povukao potez koji je uneo nemir u plavi deo Glazgova!
Tan2022-3-10_212816331_1(1) - Copyright Tanjug/Jane Barlow/PA via AP

Dan pred put za Beograd u redove Glazgov Rendžersa uneo se (ne)predviđeni nemir. Iako im rezultat iz prvog meča osmine finala Lige Evrope protiv Crvene zvezde (3:0) daje izvesnu dozu sigurnosti pred silazak u grotlo „Marakane“, prva zvezda tima Alfredo Morelos povukao je potez koji je sigurno izazvao malu paniku na „Ajbroksu“.

Naime, sjajni napadač, strelac drugog gola u pobedi na srpskim šampionom odlučio je da promeni menadžersku agenciju i to sve nešto više od godinu dana pre isteka saradnje sa „policajcima“.

Kolumbijski centarfor zahvalio se na saradnji agentu koji ga je pre pet godina doveo iz Helsinkija u Rendžers i angažovao agenciju koja pod svojim okriljem ima igrače kao što su napadač Intera Lautaro Martinez, fudbaler Rome Borha Majoral, ili defanzivac PSŽ-a Ašraf Hakimi…

Moralesov ugovor sa Rendžersom ističe na leto 2023. godine i predstojeći prelazni rok biće poslednja prilika škotskom velikanu da, ukoliko u međuvremenu ne produže saradnju, unovči sjajna izdanja centarfora koji je u tekućoj sezoni postigao 19 golova i među najzaslužnijima je što plavi deo Glazgova ima sva prava da se nada plasmanu u četvrtfinale Lige Evrope.

Podsetimo, Kolumbijac je u prošlosti bio dovođen u vezu sa Portom, ali je tada izrazio želju da se oproba u ligama petice. Tu bi početnu prednost mogao da ima nekadašnji Morelosov šef Stiven Džerard, koji će na leto dobiti priliku da pravi tim Aston Vile po svom ukusu, a nije nikakva tajna da je legendarni kapiten Liverpula izuzetno cenio Morelosa tokom njihove saradnje u Glazgovu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike