Stanković je rekao svoje, a oglasio se i Van Bronkhorst! Zvezda nas čeka u neprijateljskoj atmosferi, krećemo sa 11 najboljih!

16.03.2022

13:44

0

Autor: 24sedam

"Policajci" imaju tri gola više od crveno-beih

Stanković je rekao svoje, a oglasio se i Van Bronkhorst! Zvezda nas čeka u neprijateljskoj atmosferi, krećemo sa 11 najboljih!
AP17256755550600 - Copyright AP photo

Rendžers dolazi u Beograd sa tri gola prednosti iz prve utakmice osmine finala Lige Evrope. Šef struke Crvene zvezde Dejan Stanković je u društvu Milana Pavkova najavio duel, a uoči polaska za Srbiju to je učinio i strateg "policajaca" Đovani van Bronkhorst, koji neće moći da računa na dvojicu.

- Jedino neću moći da računam na dvojicu zbog povreda, Hedžija i Dejvisa. Ali ćemo odraditi još jedan trening pre polaska - kazao je Holanđanin uz pohvale na račun Zvezde.

- Imamo veliki broj igrača na raspolaganju, kako bismo se suprotstavili jakom protivniku. Možemo da očekujemo da će uraditi sve da bi nadoknadili rezultat iz prošle nedelje. Za nas počinje sve iz početka - dodao je Van Bronkhorst koji će računati i na kvartet kojem preti suspenzija zbog žuthih kartona.

To su Alfredo Morelos, Džon Lundstram, Džo Aribo i Fešn Sakala.

- Očigledno je da kada igrate toliko mečeva u Evropi, morate da imate i igrače kojima preti suspenzija. Ali to neće uticati na naš pristup i izbor igrača. Na terenu će od početka biti najboljih mogućih 11 i učinićemo sve da pobedimo i u ovoj utakmici.

Na "Ajbroksu" je u četvrtak atmosfera bila "paklena", a nešto slično se očekuje i u Beogradu.

- Znamo da idemo na mesto gde atmosfera nije prijateljska. To je nešto sa čime moramo da se nosimo i imamo iskustva za to. Moramo da budemo mentalno i taktički spremni, fokusirani smo na utakmicu i na 11 igrača. Uživamo da igramo u takvom ambijentu - zaključio je Van Bronkhorst.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike