cadiaN: Želim biti na mestu gde sam srećan i gde mogu biti cadiaN kojeg svi znaju!

30.05.2024

21:17

0

Da li ovo znači da je cadiaN odigrao poslednji turnir u dresu Liquida?

cadiaN: Želim biti na mestu gde sam srećan i gde mogu biti cadiaN kojeg svi znaju!
Kasper ”cadiaN” Moler - Copyright ESL

Nakon eliminacio sa IEM Dallasa od strane oslabljenog G2 Esportsa, IGL Liquida, Kasper ”cadiaN” Moler nije krio svoje nezadovoljstvo. Upitan od strane Džejmsa “⁠BanKs⁠” Banksa o njegovoj budućnosti u Liquidu bio je zagonetan, ali je priznao mogućnost da bi mogao otići, prenosi portal "Rur.rs".

- Stvari se ne uklapaju kako bi trebale. Na kraju, želim biti na mestu gde sam srećan i gde mogu biti cadiaN kojeg svi znaju, igrajući na svoj način i radeći svoje poteze i clutcheve. Da li će to biti ovde ili negde drugde, vreme će pokazati.

Liquid je početkom godine predstavio vrlo moćan tim od kojeg smo očekivali svetlu budućnost. Šest meseci kasnije, propustili su neke od najvećih turnira, među kojima je i sam Major, a i pored toga nisu ostvarili nijedan značajniji rezultat.

Očekivali smo da će organizacija praviti promene, ali se nedavno otkrilo da će najverovatnije biti smenjan cadiaN, što je iznenadilo velikli deo zajednice, koji se manje-više jednoglasno slaže da krivac za loše rezultate sigurno nije Danac. Ipak, prema intervjuu koji smo mogli da čujemo, očigledno je da neke stvari unutar timu ne funkcionišu, zbog čega je ovo možda bio i poslednji turnir na kojem ćemo gledati Kaspera u dresu Liquida.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike