Luka Dončić dostigao jedan od najviših Overwatch rankova!

09.05.2024

18:32

0

Autor: 24sedam

Ovo se ne viđa svaki dan

Luka Dončić dostigao jedan od najviših Overwatch rankova!
Copyright Tanjug/AP Photo/Tony Gutierrez

Zvezda Dalas Maveriksa, Luka Dončić, važi za jednog od najboljih NBA košarkaša današnjice. Međutim, ako jednog dana iz nekog razloga odluči da napusti svet profesionalne košarke, sigurni smo da bi se odlično snašao i na sceni esporta, prvenstveno kao Overwatch 2 igrač!

Naime, Dončić je na svom Instagram profilu okačio stori na kome možemo da vidimo da je ušao u TOP 500 najboljih Overwatch 2 igrača na svom serveru. Nije nam poznato koji je rank, ali je definitivno jedan od najboljih, bilo da je to Master ili Grandmaster. Ovaj podvig je posebno impresivan jer košarkaš igra na laptopu, što nije idealna postavka za majstora FPS igre kao što je OW2.

Printscreen/Instagram/luka doncic
 

Još 2018. godine smo saznali da je Overwatch omiljena igra čuvenog košarkaša, i to putem intervjua koji je snimljen samo nekoliko meseci nakon što se Dončić pridružio postavi Dalas Maveriksa. U ovom periodu je najviše igrao Hanza i Genji-a, ali u novoj objavi možemo da vidimo da je u TOP 500 ušao nakon pobeđene partije sa Tank herojem.

Na temu uspešnih košarkaša koji se odlično snalaze i u svetu video igara, da li ste znali da Jokić u slobodno vreme igra LoL?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike