5 najluđih promena u Dota 2 peču 7.36

25.05.2024

00:44

0

Pored standardnih nerfova i buff-ova, svaki heroj je dobio nove sposobnosti koje su podeljene na Innate Abilities i Hero Facets

5 najluđih promena u Dota 2 peču 7.36
Copyright Valve

Valve je 23. maja predstavio dugoočekivani 7.36 patch za Dotu 2, koji nam je doneo mnoštvo revolucionarnih promena i novina. Pored standardnih nerfova i buff-ova, svaki heroj je dobio nove sposobnosti koje su podeljene na Innate Abilities i Hero Facets. Neke već postojeće magije su pretvorene u Innate pasive, kao Legion Commander Moment of Courage, ali to je i dalje preko 200 novih magija, piše portal "Rur.rs".

Innate sposobnosti su obično pasivne magije, a Hero Facets sposobnosti koje možete odabrati na početku meča. Heroji najčešće imaju izbor od dva Faceta, dok Chen poseduje čak pet. U nastavku možete pročitati i naš izbor za najluđe Innate pasivne i Hero Facete.

Dawnbreaker – Break of Dawn (Innate)

Break of Dawn je pasivna Innate sposobnost koja je aktivna od početka meča i ne poseduje levele. Na početku svakog dana, Dawnbreaker postepeno otkriva čitavu mapu svojim saveznicima. Nakon 4 sekunde ”maphacka”, fog of war se vraća u normalu.

Prvi dan u Doti 2 sviće u 0:00 minutu in-gama vremena. Smena dana i noći se dešava svakih 5 minuta.

Printscreen/Valve
 

Oracle – Prognosticate (Innate)

Prognosticate je takođe pasivna magija koja se ne može levelovati. Funkcioniše na veoma jednostavan način – pre svakog ciklusa spawna power rune, Oracle će svojim saveznicima najaviti gde će se runa pojaviti (top ili bot), što je izuzetno korisno za midlejnere, posebno u početnom delu partije.

Printscreen/Valve
 

Witch Doctor – Gris-Gris (Innate)

Na početku meča, Witch Doctor dobija specijalni item koji se nalazi u njegovom neutral item slotu. Gris-Gris ne možete prebaciti u backpack, ili ga izbaciti iz inventara.

Svake 3 sekunde, vrednost itema raste za 1 gold. Svaki put kada Witch Doctor umre, izgubljeni gold se dodaje na ukupnu vrednost itema. U bilo kom trenutku partije, Witch Doctor može da proda ovaj item za puno vrednost. Gris-Gris možete prodati desnim klikom na item i odabirom ”Consume Item” opcije.

Printscreen/Valve
 

Shadow Shaman – Fowl Play (Innate)

Kada Shadow Shaman primi smrtonosni damage, pretvara se u kokošku sa 1 HP-om i 10% većim movement speed-om. Shadow Shaman je imun na sav damage prvih 0,75 sekundi efekta i dobija hard dispel. Ovaj efekat traje 3 sekunde, ima cooldown od 90 sekundi.

Printscreen/Valve
 

Lion – Fist of Death (Facet)

Nakon što iskoristi Finger of Death, Lion se pretvara u melee heroja sa 250 range-a i 50% cleave-a i dobija 40 + 30 bonus damage-a po Finger of Death stacku. Dodatni kill-ovi i assist-ovi u ovoj formi Lionu daju nove Finger of Death stackove.

Printscreen/Valve
 

Koji je vaš omiljeni deo peča 7.36?

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike