Procurio gameplay snimak nove Valve igre, prikazani i karakteri (VIDEO)

23.05.2024

13:35

0

Valve po svemu sudeći pravi novi MOBA shooter!

Procurio gameplay snimak nove Valve igre, prikazani i karakteri (VIDEO)
Gameplay rane faze igre Deadlock - Copyright RUR/Valve

Razvojni studio Valve trenutno radi na novoj pucačini pod nazivom Deadlock. Sada su procurili snimci gameplaya koji otkrivaju mnoge glasine o karakteristikama i likovima, uključujući transporta nalik monorejlu, o kome se dugo diskutovalo.

Snimak, koji je insider PlayerIGN objavio na Twitteru, prikazuje kratki pregled Deadlock-a u njegovoj trenutnoj ranoj, alfa fazi. Snimak je zabeležen u "Hero Training" modu, bez prisustva neprijateljskih igrača ili AI botova.

 

 

HUD prikaz takođe otkriva postavku sa četiri lejna, što potvrđuje glasine da je Deadlock inspirisan igrama kao što su Dota 2 i SMITE, gde tim mora da zauzme ili uništi određene tačke koje vode do baze protivničkog tima. Rani leakovi od 17. maja pominju razne elemente i gameplay mehanike preuzete iz MOBA žanra, a jasno je iz snimka da će to svakako biti slučaj.

Kroz snimak smo uspeli da vidimo i meni na kojem se nalazi nekoliko likova – Infernus, Haze, Ivy, Kelvin i drugi.

Nije poznato kada je ovaj snimak zabeležen, ali se veruje da je napravljen tokom test sesije rane alfa verzije. Bez obzira na to, pregled nam je dao mali uvid u dizajn mapa i modele, što pokazuje da je razvoj Deadlocka u punom jeku. Ipak, nemojte misliti da će ovako izgledati i finalni proizvod, jer se očekuje da će Valve to dodatno ispolirati u kasnijim fazama razvoja, piše RUR.

Valve još uvek nije zvanično potvrdio, niti najavio Deadlock, ali s obzirom na popularnost hero shooter žanra, uključujući igre kao što su Overwatch i nedavno Marvel Rivals, jasno je da giganti industrije žele ponovo da osvoje tržište—baš kao što su to učinili sa izuzetno uspešnim Team Fortress.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RUR

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike