Žena ostala zapanjena nakon što je dečko odbio da plati polovinu njene avionske karte

13.06.2022

12:00

0

Autor: 24sedam

A potom je usledila polemika na društvenoj mreži

Žena ostala zapanjena nakon što je dečko odbio da plati polovinu njene avionske karte
profimedia-0290884244 - Copyright Profimedia

Dvadesetčetvorogodišnja devojka podelila je svoj "problem" sa korisnicima jedne društvene mreže i potražila odgovor na pitanje da li je nerazumno očekivati ​​da joj partner sa kojim je tri godine u vezi plati polovinu njene avionske karte nakon što ju je pozvao na zabavu svog brata.

Ovako stoje stvari.

"Njemu će šef platiti trošak leta skupljom avio-kompanijom, a kada sam ga pitala za mene, rekao je da bih i ja mogla uhvatiti taj let, ali da je on 300 dolara skuplji od leta jeftinijeg prevoznika", objasnila je.

"Dečko mi je jasno dao do znanja da neće leteti sa mnom jeftinijim prevoznikom niti mi novčano pomoći kako bismo bili na istom letu. Umesto toga on očekuje od mene da izaberem, da platim sama punu cenu karte ili da letim sama i tako sama pronađem put do kuće njegovog brata u gradu koji ne poznajem", napisala je.

Dodala je i da njen dečko zarađuje tri puta više od nje te da je nedavno osvojio 5 hiljada dolara, preneo je nypost.com.

"Bila sam uzbuđena što ću otići, ali 300 dolara mi se čini preterano dok moj dečko putuje besplatno. Ne očekujem da plati punu cenu mog leta. Nikada nisam očekivala ili čak prihvatila da išta plati za mene, tako da je ovo prvi put", objasnila je.

Pixabay
 

Ko je u pravu?

Nakon što je pitala da li je pogrešila što se potresla zbog njegovog stava, neki korisnici Redita odgovorili su joj da dečko nema obavezu da plati i njen let.

"U redu je tražiti od njega finansijsku pomoć, ali isto tako je u redu da te on odbije", napisao je jedan korisnik.

Drugi je dodao: „Tvoj dečko je nezreo i nije ga briga da li ćeš i kako doći".

"Lično bih preskočio ovo putovanje. Mogu da razumem da ne želi da pomogne finansijski, ali je okrutno što je spreman da te pusti da se snalaziš sama", napisao je neko.

"Želiš li da se nosiš sa ovom količinom sebičnosti do kraja života?" upitali su neki od korisnika ove društvene mreže.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike