Želite bivšeg momka nazad - Evo kako da ga vratite na osnovu vašeg horoskopskog znaka

12.05.2022

17:00

0

Astrološki vodič za ostavljene

Želite bivšeg momka nazad - Evo kako da ga vratite na osnovu vašeg horoskopskog znaka
Razvod - Copyright Profimedia

Astrologija vam može biti od pomoći da zaključite šta tačno vaš horoskopski znak treba da uradi da bi ponovo osvojio momka nakon raskida - bez obzira koliko je raskid bio loš.

Ovan

Možda je vaš raskid došao u vreme kada ste prolazili kroz težak period. Nije shvatio da je to bio samo privremeni neuspeh u vašem životu i samo vam je trebalo malo vremena da se vratite na pravi put. Umesto toga, raskinuo je sa vama.

Dovedite se u red, radite stvari koje on ne može i kojima će biti impresioniran. Želeće da se vratite u tren oka, a na vama će biti da li ćete ga vratiti ili ostaviti iza sebe.

Bik

Bik zna da ništa ne privlači oko kao skupi sportski automobil ili komad nakita. To znači da je vreme za promenu.

Ništa drastično, ali ako menjate frizuru nemojte se ustručavati. A kada znate da ćete se viđati s njim, nije sramota nositi odeću u kojoj je voleo da vas viđa ili potrošiti malo više vremena na šminku. Potrudite se da mu uhvatite pogled.

Profimedia
 

Blizanci

Prvobitno ste ga privlačili jer ste bili puni života i zabave. Samo tako nastavite i nema šanse da će moći da ignoriše vas ili osećanja prema vama koja počinju da se vraćaju dok vas gleda kako blistate. Dakle, ako želite da ga ponovo osvojite, budite svoji.

Rak

Kod vas nema nedoumica, kada volite, volite i svi to vole i poštuju kod vas. Ako želite da se vaš bivši vrati, razmislite o tome da mu to jasno date do znanja. Iznenadićete se koliko će ceniti što ste došli na vrata, suočili se i priznali kako se osećate. Priznaće vam koliko ste hrabri što to radite i upravo to će ga navesti na razmišljanje o tome koliko ste mu zapravo nedostajali.

Lav

Samo budite primetni. Iako ste možda izbegavali mesta jer znate da će on tamo biti, vratite se u njih. Flertujte malo ispred njega, pokažite da ste dobro. Čak ga i pozdravite, on će umirati od želje da se vratite kada vidi kako ste dobro.

Profimedia
 

Devica

Uvek ste obraćali pažnju na male detalje i sada to možete iskoristiti u svoju korist! Obratite pažnju na to kako se ponaša bez vas. Da li izgleda da uživa u samačkom životu? Ako ne, biće lako vratiti ga. Nećete morati previše da se trudite.

Vaga

Društvena ste osoba te često srećete svog bivšeg, što je prvi korak ka povratku. Ostanite prisutni. Učinite da vas vidi gde god da se okrene. A kada vas vidi, uživajte bez njega i on to neće moći da izdrži.

Škorpija

Zaista ne morate mnogo da uradite da biste vratili svog bivšeg jer je prilčno jadan bez vas. Njegov život je bio dosadan bez vašeg avanturističkog duha. Samo mu dajte malo vremena, uskoro će vam se obratiti.

Profimedia
 

Strelac

Činite sve da postignete svoje ciljeve i ovo nije izuzetak. Izvući ćete sve od sebe u svojim pokušajima da vratite bivšeg. Pokazaćete da ste dostupni, ali da imate izbora i da živite svoj najbolji samački život.

Jarac

Vi zapravo ne želite svog bivšeg nazad. Raskinuo je s vama i nije imao pojma šta time gubi. Nemate vremena da razmišljate o tome da li sa njim želite sve ponovo. Čak i ako vam se vrati puzeći, velike su šanse da nećete biti zainteresovani da mu date novu šansu.

Profimedia
 

Vodolija

Prirodni ste rešavač problema i nećete morati da razmišljate ili naporno radite da biste rešili i ovaj problem. Ako želite svog bivšeg nazad, samo mu recite.

Ribe

U skladu ste sa svojim emocijama i vrlo svesni emocija drugih ljudi. Verovatno možete reći da li i kada vas bivši želi nazad. Nazovite to slutnjom, ali obično ste u pravu u vezi sa ovim stvarima. Dakle, kada imate osećaj da mu nedostajete, pružite mu ruku! Zaista je tako jednostavno.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike