Tajne vereničkog prstenja slavnih dama

08.03.2022

16:30

0

Autor: 24sedam

Skriveni detalji kriju misteriju

Tajne vereničkog prstenja slavnih dama
Veridba - Copyright Profimedia

Verenički prsten jedan je od načina iskazvanja ljubavi. U nekim slučajevima, sam prsten može imati i još dublje značenje, što je čest slučaj kod poznatih i slavnih.

Megan Foks

 

Reper Mašin Gan Keli zaprosio je glumicu Megan Foks jedinstvenim prstenom koji se sastoji od čak dva kamena, dijamanta i smaragda. Drago kamenje simbolizuje mesece u kojima su rođeni. "Smaragd i dijamant smešteni na dva zlatna prstena koji se privlače poput dva dela jedne duše i formiraju mračno srce koje je naša ljubav", napisao je Keli.

Arijana Grande

 


Arijanin prsten takođe se sastoji od dva dela, ovaj put od ovalnog dijamanta i bisera. Dalton Gomez je Arijanu zaprosio u decembru 2020., a u proleće 2021. su se venčali. Njihovi fanovi smatraju da Arijanin prsten odaje poštovanje njenom dedi. Zaključili su kako je biser koji se nalazi na prstenu zapravo sa kopče za kravatu koju je Arijani poklonila njena baka nakon što joj je deda umro – ili da je barem ovaj biser inspirisan time. Arijana je na društvenim mrežama jednom podelila kako joj je baka poklonila biser u obliku prstena. I dizajner prstena, Džek Solou, za "E! News" je rekao kako je Gomez hteo da biser svakako bude deo prstena jer je reč o sentimentalnoj vrednosti.

Kejti Peri
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)


Orlando Blum zaprosio je Kejti Peri 2019. prstenom u obliku cveta koji asocira na njegovo prezime, koje znači cvetati. U centru prstena je kamen u ružičastoj boji dok su oko njega poput latica smešteni dijamanti. Kejti je ispod objave s prstenom na Instagramu napisala “U punom cvatu.”


Princeza Eugenia
 


Verenički prsten koji je princeza Eugenia dobila od svog supruga Džeka Bruksbanka gotovo je identičan onom koji je njena majka Sara Ferguson dobila od sada već bivšeg muže princa Endrua. Prsten je veoma sličan prstenu Kejti Peri, po tome što takođe ima dragulj u boji u sredini, piše miss7.24sata.hr.


Lejdi Gaga

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)


Prvi verenički prsten Lejdi Gage na sebi je na skrivenom mestu imao ugravirane inicijale nje i njenog tadašnjeg verenika Tejlora Kinija. Tejlor je Gagu zaprosio 2015. dijamantnim prstenom u obliku srca na kome je sa donje strane bilo ugravirano "T 💗S", za Tejlor i Stefani, što je pravo ime Lejdi Gage. Gaga je na Instagramu napisala: “Oduvek me zvao mojim pravim imenom. Od našeg prvog sastanka.” Iako se činilo da će vezu krunisati brakom, par je raskinuo 2016.


Kejt Midlton
 


Prelep verenički prsten Kejt Midlton još je posebniji jer je pripadao majci princa Vilijama, princezi Dajani. Prsten koji je princ Čarls dizajnirao za Dajanu bio je inspirisan brošem sa safirom koga je princ Albert još 1840. poklonio kraljici Viktoriji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike