Najluđe stvari koje putnici u avionu pitaju stjuardese

12.05.2022

18:40

0

Od toga da li ćemo udariti u oblake do pitanja da li se avion kreće

Najluđe stvari koje putnici u avionu pitaju stjuardese
profimedia-0629710391 - Copyright Profimedia

Letenje za neke može biti stresno, frustrirajuće, pa čak i zastrašujuće iskustvo. Srećom, imamo stjuardese da nas čuvaju, odgovore na naša pitanja i učine naše letove što prijatnijim.

Ako postoji grupa ljudi koja je sve videla i čula, to su stjuardese, a ovo su samo neka od najiritantnijih pitanja koja su im putnici postavili tokom leta.

Profimedia
 

 - Na 30.000 stopa, jedna dama je upitala: „Kakva je to ptica upravo proletela pored nas?“ I stvarno je mislila da je životinja proletela pored nas na 10.000 metara visine.

 - Ja sam stjuardesa već 15 godina i najluđe pitanje je došlo od jedne dame sa ravnodušnim licem: „Jesu li to oblaci?“ Moj odgovor: "Da." Njena reakcija je bila: "Hoćemo li ih udariti i izazvati kišu?"

Profimedia
 

 - Po sletanju, dok još uvek jurimo niz pistu, jedna dama ustaje sa svog sedišta i viče: „Gospođice, ide li ovaj autobus za Tampu?“ Ne samo da nismo bili u autobusu, već smo upravo napustili Floridu i sleteli u Ilinois.

 - „Možete li da izbegnete letenje preblizu zamka Vindzor? Brinem se da bi to moglo da iznervira kraljicu", upitala je jedna putnica. Očigledno je bila zabrinuta što je Hitrou toliko blizu zamka da bi to moglo smetati kraljici.

Profimedia
 

 - „Zašto stjuardese nisu tako privlačne i seksi kao one na vašim reklamama?“ Nisam sigurna da li je ovo bilo stvarno pitanje ili žalba. Ali prema CabinCrev.com, jedan putnik je posle toga pisao avio-kompaniji i rekao da let zbog toga nije ispunio njegova očekivanja.

Jedan putnik na letu za Milano smatrao je da je zvuk motora aviona preglasan.

 - Pitao je stjuardesu koji je to „tupi zvuk zujanja” i kada mu je ona rekla, zatražio je od pilota da ga isključi. Očigledno, njegova peticija je odbijena. Tada je čovek zapretio da će podneti žalbu jer nije bio propisno upozoren koliko će motori biti glasni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike