Tuga u kući Kojića: Olja se potresnom porukom oprostila od majke (FOTO)

09.11.2021

18:28

0

Pevačeva supruga je tužne vesti podelila s javnošću putem društvenih mreža

Tuga u kući Kojića: Olja se potresnom porukom oprostila od majke (FOTO)
Copyright Dragan Kojić Keba sa suprugom ATAImages/Antonio Ahel

Supruga pevača Dragana Kojića Kebe, Olja Kojić, saopštila je javnosti putem društvene mreže Instagram da je ostala bez majke. Ona joj je posvetila objavu, pa uz niz fotografija poručila:

- Počivaj u miru Božjem draga moja mama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja (@oljakojic)

 

Podsećanja radi, pevač je jednom prilikom priznao da ga Oljini roditelji nisu odmah prihvatili, te da su ga tek kasnije zavoleli. Sa Oljom je sada u braku i  više od 30 godina, a zajedno, dobili su ćerku Natašu i sina Igora.

– Ja sam sanjao da se ženim i probudio sam se u suzama. Kad sam video da nije istina, znaš koja sreća je bila. Ali, taj san me je „držao” do 10 dana. I taj lik nisam mogao da zaboravim – plave oči, kosa „frćkava”, lepa. I ja se sve pitam – ko je ovo. Ja ne mogu da isteram to iz glave. I kad sam zaboravio taj san, ja sam je upoznao. Njeni roditelji su bili strašno protiv toga, Olja je dosta starija od mene – nasmejao se pevač svojevremeno u „Sceniranju", koji je 24 godine, pak, stariji od svoje supruge.

Prvi izlazak, inače, dogodio im se u kafani i uz ćevape. Kada ju je malo bolje osmotrio, „vratio” mu se san.

– I ja sam rekao da moram da krenem odmah. Ja sam se prepao i posle smo se sreli na istom mestu gde smo se i rastali. I ja joj kažem da moramo da raskinemo, jer sam ja našao drugu devojku. Ona odmah krene da se rapituje za nju, pa sam je čak i slagao i ostalo je istorija – otkrio je on.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike