Posetili smo Kebino rodno mesto: Pevač prodao kuću u Loznici? (FOTO)

30.01.2021

18:05 >> 22:48

0

Ovde je živeo osamdesetih, a zatim je, kažu meštani, sve manje dolazio, zbog obaveza. Posle njegove majke, kuću su čuvali i održavali podstanari, a kako i

Posetili smo Kebino rodno mesto: Pevač prodao kuću u Loznici? (FOTO)
Copyright Dragan Kojić Keba 24sedam, ATAImages/Antonio Ahel

Dragan Kojić Keba sa suprugom već neko vreme živi na Bežanijskoj kosi, u jednoj od čuvenih karingtonki. Olja je kuću od 330 kvadrata sa bazenom i velikim dvorištem s pažnjom uredila, a u domaćim medijima često se navodi da pevač supruzi voli da zasvira na uvce pored kamina, koji je takođe krasi. Međutim, pre nego što su ovde svili svoje gnezdo, pevač je podigao i jednu porodičnu kuću u Loznici, u rodnom naselju Klupci.

Ekipa 24sedam posetila je ovaj kraj, pa srela mnogo onih koji za pevača imaju samo reči hvale, iako ga izvesno vreme nisu videli. Navodno, Keba je, kako je vreme prolazilo, zbog brojnih obaveza tamo sve ređe odlazio. Kad je odatle otišla i njegova majka – kuću su, kažu, čuvali i održavali podstanari, a sada se među meštanima šuška kako ju je pevač na kraju i prodao. Nalazi se na oko tri kilometara od centra grada i u okolini bilo je dosta kuća koje su napuštene ili su na prodaju, pa se Keba, sumnja se, „povinovao trendu”.

Povodom ove informacije, pozvali smo pevača za komentar, ali se on nije javljao na naše pozive.

Dragan Kojić Keba Foto: 24sedam

U odnosu na ranije fotografije ove kuće i brojne spekulacije da je ostavljena da propada, istina je sasvim drugačija. Jednospratnica je u dobrom stanju, okrečena je, nije obrasla travom i na terasama nema nikakvih stvari.

Kojić je ovde živeo osamdesetih, a meštani kažu da je to i rodna kuća pevačeve ćerke Nataše. O njemu se priča kao o nekadašnjem dobrom komšiji koji je i kasnije, dok je odlazio u posetu, uvek znao da se javi na ulici, bude ljubazan. Jedan komšija, kada je Kebu video poslednju put u kraju, rekao nam je da je pevač bio lepo raspoložen i da je očigledno da je uvek voleo da dođe u obilazak. Međutim, priča se i da Severina nikada nije bila u toj kući. Kada je pre oko šest godina bila u poseti Loznici, porodično su odsetli u jednom hotelu u Banji Koviljači.

S druge strane, oni koji ne veruju da ju je pevač prodao veruju, pak, da je izdata, ali ne znaju ko u njoj trenutno živi. Ističu da se o njoj i te kako vodi računa, a da pevač nikada nije i niti će zaboraviti odakle je, kao i ljude iz rodnog mesta. I on sam je svojevremeno pričao s guštom o ovom delu Loznice kao o delu grada, napominjući kako, iako mnogo voli selo – Klupci to nikada nisu bili.

Iz Loznice je devedesetih otišao za Beograd, gde je u tom periodu bio tek započeo svoju bogatu muzičku karijeru.

Pročitajt još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike