Cobe o pesmi koju mu je pisao Keba, pauzi zbog korone i „Zvezdama Granda": Da se sad takmičim, birao bih JK za mentora!

06.05.2021

20:26 >> 07:15

0

Pevač tvrdi da se njegova i energija pop dive u potpunosti poklapaju, pa zato veruje da bi se pod njenom palicom dobro snašao

Cobe o pesmi koju mu je pisao Keba, pauzi zbog korone i „Zvezdama Granda": Da se sad takmičim, birao bih JK za mentora!
Copyright Slobodan Batjarević Cobe ATAImages/Antonio Ahel

Slobodan Batjarević Cobe, koji se proslavio učešćem u „Zvezdama Granda” još tokom takmičenja 2007. godine, iako je stigao i do finala, nakon toga snimio je još par pesama, pa se povukao sa scene. Svakako, radio je punom parom i nastupao na privatnim proslavama, međutim, u tome, omela ga je – čitava situacija sa koronavirusom. Trenutno, trudi se da strpljivo sačeka da sve prođe, kako bi se ponovo latio mikrofona i nastavio da putuje.

– Godinu i po dana ne radim ništa, tj. ne pevam nigde zbog Covida-19, sve zakazane svadbe od prošle godine su pomerene i dalje čekam da se situacija smiri i nadam se u najskorije vreme da ćemo početi da radimo naš posao. Verujem da je kako meni, tako i ostalim kolegama pevačima, muzičarima jako teško… Evo, ja na primer drugi posao osim pevanja ne znam – priznaje on za „Grand onlajn”, pa nastavio: Moj život su romske svadbe, 20 godina pevam po romskim veseljima kako u Srbiji, tako i u svetu, ne postoji mesto na planeti gde su Romi, a da nisam pevao – tvrdi Cobe.

Za takmičenje u „Zvezdama Granda” vezuju ga samo lepe uspomene, kao i prijateljstva.

– Imam dosta lepe uspomene što se tiče „Zvezda Granda”. Stekao sam mnogo prijatelja i naravno fanova. Da nije „Granda” bilo, verovatno bih manje bio popularan. Kao najlepšu uspomenu izdvojio bih druženje nas finalista koji smo proputovali pola planete: Las Vegas, Njujork, Sidnej, Dubai… – nabrajao je pa otkrio sa kim se druži iz takmičenja: Naravno brat Dinča i Dušan Svilar, sa njima sam i dalje u kontaktu i ostali smo u super odnosima. Kad sam u Beogradu viđamo se, to su moja braća, a na društvenim mrežama se ponekad kuckam i sa Radom i Katarinom Živković. Njih dve jako cenim, poštujem i gotivim.

Cobe, inače, kaže, kada bi se ponovo takmičio u „Zvezdama Granda”, da bi voleo bi da mu mentor bude Jelena Karleuša.

– Kada bih se takmičio mislim da bih birao da mi mentor bude Jelena Karleuša, žena poseduje toliko energije da to nije normalno. Ja sam jako energičan na sceni, volim ritam i đuskanje tako da bih verovatno birao nju. Svaka joj čast i nije slučajno što je tu gde je. Svetsko, a naše.

Sa druge strane, pesma „Gel, gel kupujem” koju mu je napisao Dragan Kojić Keba naišla je na negativne komentare publike, a on ne krije koliko mu je to teško palo.

– Što se tiče te pesme, posle svega, tu pesmu svi vole. U početku sam zbog nje dobio dosta kritika i bilo mi je krivo zbog toga. Keba mi je dao tu pesmu od srca, jer me gotivi i najviše me je podržavao tokom takmičenja 2007. godine, ali pesma je tada doživela fijasko. E, sad, tu pesmu vole, jer je dobra za đuskanje, razmišljam da uradim i spot – objasnio je on i otkrio kakve poslovnme planove ima u narednom periodu: Snimam dve romske pesme koje izlaze sredinom maja, nadam se da će korona nestati i da ću početi da putujem i pevam, jer od toga živim. Muzika je moj život.

Cobe, inače, ima dvoje dece – sina i ćerku, a oboje su talenat za muziku nasledili upravo od njega.

– Sin Bobi svira bubnjeve već četiri godine u „Rollex” bendu, a ćerka Slađana još uvek vežba i pevuši po kući. Videćemo, ako joj je suđeno da krene mojim stopama i da peva, ja ću je podržati i pomoći u karijeri, kao i svaki otac što bi učinio za svoju decu. Iskreno kako su porasli mnogo sam se vezao za njih. Porodica je najveće bogatstvo – zaključio je pevač.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike