Keba se oglasio nakon priče da je Ceci napravio karijeru, u jedno je siguran!

04.10.2021

18:45

0

Pevač je za 24sedam ispričao svoju stranu i priznao da li ima istine u onome što je otkriveno u emisiji

Keba se oglasio nakon priče da je Ceci napravio karijeru, u jedno je siguran!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nova sezona muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" privukla je veliku pažnju, pre svega zbog promene koja se desila u žiriju. Naime, na mesto Jelene Karleuše došla je Svetlana Ceca Ražnatović, koja je pokazala da nikome ne ostaje dužna.

Tema koja je pomenuta u poslednjoj emitovanoj epizodi bila je da li je Dragan Kojić Keba "napravio" Ceci karijeru. Svi su se pitali da li će se ovim povodom oglasiti i Keba, što je on i učinio za portal 24sedam. Kako kaže, sve je zapravo zakuvao Saša Popović.

G.G., Antonio Ahel/ATAImages
 

- Nisam gledao emisiju i siguran sam da je šala u pitanju jer nikada tako nešto nisam rekao nikome i tu nema ni trunke istine. Ceca je jednostavno nasela na lažnu provokaciju, mada mislim da je odmah osetila da je to trik. Na kraju, ako im takve šale nešto znače i čine ih srećnim, samo napred. Ne bih davao tome značaj iz mog ugla. Inače, moj dragi komšija Sale odavno kod mene ima nadimak, zovem ga "Sale ložač" - rekao je Keba za 24sedam.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, Saša Popović je zamolio pevačicu da ispriča kako je došlo do toga da ona snimi duet sa Kebom, što je iznerviralo Ražnatovićku.

- Je l' mogu ja da ispričam kako je došlo do dueta s Kebom? Je l' mogu? - pitao je Saša Cecu.

- Može, naravno - odgovorila je Ceca.

- Pričam ja s Kebom i kažem mu: 'Snimio si duet s Cecom 'U snu ljubim medna usta', kako je došlo do toga?', a on kaže meni: 'Molila me je Ceca da snimimo duet i ja sam joj pomogao da napravi karijeru!' - u dahu je otkrio Popović.

Saša Popović, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Meni su svi pomogli da napravim karijeru, samo ja nisam učestvovala u istoj - kazala je Ceca.

- Ne, ali ozbiljno, on mi je rekao da je odmah pristao i da mu je toliko drago što si posle te pesme napravila karijeru. Je l' to tako bilo stvarno ili nije? - bio je radoznao Saša.

- Piši tužbu - dobacila je Marija Šerifović, aludirajući na sudski postupak koji je Ceca podnela protiv Aleksandra Milića Milija.

- Gotov je - odgovorila joj je Ceca kroz smeh, a onda iznela svoju stranu priče.

- Naravno da nije bilo tako. Keba je imao tada tu pesmu i ponudio mi ju je. Ja sam tada bila devojčurak, to je 1990. godina. Snimili smo pesmu, i ta pesma se i dan-danas peva i zaista je lepa. Ali šta da radimo? Ako je Keba tako rekao, oprostiću mu na demenciju - bila je oštra Ceca.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike