Igor Kojić prvi put u javnosti posle razvoda od Severine (FOTO)

15.10.2021

14:59

0

Za razliku od njegove bivše, on se nije previše eksponirao

Igor Kojić prvi put u javnosti posle razvoda od Severine (FOTO)
Igor Kojić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nakon nekoliko meseci nagađanja, ljubav između hrvatske pevačice Severine i njenog supruga Igora Kojića se ugasila. Njih dvoje su se razveli, a dok je ona nastavila sa svojim životom, pa čak krenula i da pljuje po Srbima, sin pevača Dragana Kojića Kebe se nije oglašavao niti pojavljivao u javnosti. Sve do sinoć.

On se, naime, pojavio protekle večeri u Beogradu, u Kombank dvorani na premijeri filma "Božiji čovek". Igor je došao u društvu svog poznatog oca Dragana Kojića Kebe i majke Olje.

Kombank dvorana Promo
 

Kako se čini, Igor je nastavio sa svojim životom, izgleda nikad bolje, a mnogi su se zapitali da li je ponovo u ljubavi. Međutim, kako sinoć nije doveo nijednu devojku pod ruku, već došao sa roditeljima, čini se da se Kebin sin i dalje oporavlja od razvoda.

Kombank dvorana Promo
 

Severina je, prilikom saopštenja o razvodu, istakla da joj je Igor bio velika podrška u svemu.

- Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću sveta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neproverenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti – poručila je Severina za hrvatske medije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike