Jelena Karleuša prijavila Duška Tošića za nasilje: Fudbaler u alkoholisanom stanju uleteo u kuću i napao pevačicu i njenog prijatelja!

08.06.2024

09:14

0

Imao je 0,87 promila alkohola u krvi

Jelena Karleuša prijavila Duška Tošića za nasilje: Fudbaler u alkoholisanom stanju uleteo u kuću i napao pevačicu i njenog prijatelja!
Duško Tošić, Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša rano jutros je policiji prijavila, još uvek zakonitog, supruga Duška Tošića zbog navodnog nasilja.

Kako saznaje Kurir, pevačica je nešto posle pet časova ujutru prijavila nadležnim organima da joj je bivši fudbaler uleteo u kuću, a onda navodno prvo napao njenog prijatelja N.J. Pomenuti medij dodaje da je pevačica pokušala da ih razdvoji, te da je Duško tom prilikom i nju počupao za kosu, a onda i više puta udario po licu i telu.

Navodno, N.J. ima nekoliko ogrebotina po telu, dok Jelena nema vidljive tragove nasilja.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Karleuša i Duško Tošić

Oni su naglasili i da je Duško bio u vidno alkoholisanom stanju, a po dovođenju u stanicu imao je 0,87 promila alkohola u krvi.

Još uvek nisu poznati naredni koraci, osim toga da će bivši fudbaler morati da da izjavu u policiji. Spekuliše se da pevačica trenutno ne želi da pokreće dalje korak po prijavi za nasilje, kao i da planira prvo da se konsultuje sa advokatima.

Podsetimo, par je pre dve godine saopštio da se razvodi, iako do toga još nije došlo. Za sada je poznato da je Duško ostavio Jeleni vilu na Dedinju u kojoj živi sa njihovim ćerkama, Atinom i Nikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike