"Nisam ginekolog ali mogu da pogledam"! Duška Tošića raznose zbog prepiske sa Severinom: "Ja sam kriv samo što sam pisao!" (FOTO)

29.05.2024

08:30

1

Bivši fudbaler postao je omiljeno sredstvo za mimove

"Nisam ginekolog ali mogu da pogledam"! Duška Tošića raznose zbog prepiske sa Severinom: "Ja sam kriv samo što sam pisao!" (FOTO)
Duško Tošić - Copyright ATAImages/ A.A. Printscreen X

Duško Tošić se našao u centru skandala kada je, na vrlo perfidan način, Severina Vučković želela da se osveti Jeleni Karleuši.

Pevačica je, naime, svojoj srpskoj koleginici poslala prepiske koje je imala sa njenim još uvek zakonitim suprugom, valjda želeći tako da joj napakosti. 

Poruke koje je Duško slao Severini inspirisale su korisnike društvenih mreža, te je nekadašnji fudbaler postao glavna tema raznih mimova. 

Jedan od onih koji su svi komentarisali je ona gde su Duška pretvorili u Harisa Džinovića, koji je donedavno iznosio razne stvari na račun svoje bivše supruge Meline. Između ostalog, Haris je u jednom intervjuu rekao "Ja sam kriv jedino što sam plaćao", a u slučajevom Dušku to zvuči: "Ja sam kriv jedino što sam pisao".

Pošto je fudbalski menadžer pozivao hrvatsku pevačicu na kafu, to je iznedrilo niz načina da se svi nasmeju. Jedan od njih je fotografija na kojoj se vidi šoljica kafe, a na tacni kondom uz opis "Dođi na kafu".

Na jednoj od objava se vide Severina i Duško, dok je na fotografiji jahta, a u opis stavljeno "Ovo smo mogli biti mi ali..." i dodato "Okk Seve" kao što je Duško njoj napisao.

S druge strane, neki su se odmah setili čuvenog Popare iz "Srećnih ljudi" koji Loli nudi kafu držeći pištolj u ruci.

Antonio Ahel/ATA Images
Severina, Duško Tošić i Jelena Karleuša

"Duško Tošić samo Evi Ras nije pisao", "Duško Tošić tip lika nisam ginekolog ali mogu da pogledam" - i slično su samo neke od objava na društvenoj mreži "X" koja je prepuna sličnih stvari na račun Tošića, a još neke možete videti u galeriji iznad.

Podsetimo, nakon što su prepiske sa Severinom dospele u javnost, Duško se pravdao time da je hteo da je angažuje da peva na zabavi koju planira da napravi na svojoj jahti. Međutim, sudeći po porukama koje su isplivale, takvih razgovora nije bilo, ali je bio rad za upoznavanje sa njom.

Inače, Severina je sa svojim pratiocima takođe ismevala Duška i to javno u komentarima, pa su šanse sve manje da će zapevati na njegovoj jahti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike