"Ja sam inicijator razvoda!" Jelena Karleuša se obračunava sa Duškom, a on joj prvi put javno odgovorio!

27.05.2024

09:20

0

Sukob tek kreće

"Ja sam inicijator razvoda!" Jelena Karleuša se obračunava sa Duškom, a on joj prvi put javno odgovorio!
Jelena Karleuša, Duško Tošić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša progovorila je o razvodu braka od Duška Tošića, nakon što je on započeo ovu temu u medijima nakon što je razotkriven da se dopisivao sa Severinom.

Pevačica je istakla kako ne može više da dozvoli da Duško, prema njenim rečima, često boravi u noćnim klubovima. 

- Dobar dan, da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po deset dana da "radi" kako kaže, "radi" po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost. Primorana sam da zaustavljam te priče u medijima. Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd. Dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom i da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan? - napisala je Karleuša Duškovom advokatu.

Printscreen/Instagram/karleusastar
 

 

- Jelena, načelni plan postoji, ali moram da to potvrdim sa Duškom, kad se vrati iz Istanbula, pa ću kontaktirati kolegu sa konkretnim predlogom - odgovorio joj je Tošićev zastupnik.

- Razumem, ali mora sve da se ubrza jer ne želim da se život svodi na čekanje Duška da od... - deo je poruke, ali se ostatak ne može videti, samo se zna da je prepiska nastala 23. maja u 9.46 ujutru.

Sa druge strane, Duško Tošić je po prvi put počeo da se oglašava na Instagramu.

Printscreen/Instagram/duskotosic
 

- Daj Bože da je konačno odlučila da se razvedemo sporazumno, Pošto vidim mnoge laži sa druge strane, nisam se oglašavao četiri godine povodom svog privatnog života, zbog toga što smatram da sam iznad svake situacije, ali sve ima svoje granice, moja tolerancija se polako približava kraju tako da ću uskro dati detaljno svoju verziju, ali plašeim se da će mediji morati narednih dve godine da se bave time.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena i Duško dok su bili u braku

 

Podsetimo, Jelena je 2022. godine nagovestila razvod, ali su stvari ipak pošle drugačije.

Naime, pevačica je u izjavama za medije govorila da Duško i ona još uvek žive zajedno, ali i da je situacija između njih sve gora.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike