Pevačica pocepala ugovor pred svima! Plesačica Jelene Karleuše otkrila sve o njihovoj saradnji (FOTO)

06.06.2024

15:27

0

Na probama je čest gost bio i Duško Tošić

Pevačica pocepala ugovor pred svima! Plesačica Jelene Karleuše otkrila sve o njihovoj saradnji (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša je davne 2010. godine održala prvi solistički koncert u Beogradskoj areni, i time obeležila 15 godina rada. Za ovaj spektakl potrudila se da angažuje najbolje plesače na ovim prostorima, a jedna od njih je bila i voditeljka Jelena Dimitrijević.

Iako je malo pre toga završila srednju baletsku školu, uspela je da i pored velike konkurencije uđe u uži izbor.

- Mi smo se često sretale kod naše frizerke, ona mi je tamo često pravila smicalice, crtala mi brkove, to je sve posle završilo i u novinama - ispričala je voditeljka, pa dodala:

Instagram printscreen/_jelena_dimitrijevic
Jelena Dimitrijević

- Ljudi ne znaju, ja sam završila baletsku školu "Lujo Davčo", smer narodne igre i tradicionalno pevanje, tako da sam završivši tu školu stekla umeće igre. Otišla sam na audiciju kod Jelene Karleuše, tražila je igrače za koncert u Areni, meni je to bilo zaista oduševljenje kao mladoj devojci. Biti u Areni pored takve, svetske zvezde, kojoj nastupi i koncerti izgledaju poput nastupa Bijonse, Dženifer Lopez.... Naravno da je san svagog igrača da bude deo tako nečega. Bilo je više od 500 prijavljenih i ja sam prošla čini mi se 15 -20 žena i isto toliko muškaraca. To je bilo fenomenalno iskustvo - ispričala je Jelena Dimitrijević za Svetski radio.

Voditeljka se potom prisetila i kako se diva ponašala na probama i ophodila prema ostalim saradnicima.

- Jelena je jedna prirodna osoba. Na sve probe je dolazila bez šminke u trenerci i moram da kažem najlepša bez šminke - rekla je voditeljka, pa dodala:

- Ona se ponašala kao jedna od nas, kao da je plesač, kao da to nije Jelena Karleuša, uvek pozitivna, uvek nasmejana, veoma duhovita, vrlo vredna, ona je toliko radila na svim koreografijama, ona dok nešto ne nauči ona nije odustajala - rekla je Jelena.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

Poštovanje od strane plasača posebno je zadobila kada je pred producentom pocepala ugovor smatrajući da su im honorari isuviše mali. Takođe, sa njom je tada na probe redovno dolazio i Duško Tošić, koji ih je isto uvažavao, pa im nije bilo strano ni da plesače odvedu na ručak.

- Moje pofesionlano iskustvo sa njom je fenomenalno, ona je tačna, vredna, istrajna, profesionalna, a i privatno smatram da je ona jedno fantastično biće, hrabro, a nežno u isto vreme. Imamo super odnos i kad god se setimo pozdravimo se. Na žalost ona je prošla mnogo loših stvari, čini mi se bez razloga - rekla je Jelena Dimitrijević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike