Duško krivi JK i zbog karijere: Smatra da nisam bila dobra za njega! Otkrila i kakvu komunikaciju imaju, ne ostaje sama sa njim u kući

14.01.2024

18:43

0

Pevačica je otkrila nove detalje njihovog odnosa

Duško krivi JK i zbog karijere: Smatra da nisam bila dobra za njega! Otkrila i kakvu komunikaciju imaju, ne ostaje sama sa njim u kući
Jelena Karleuša i Duško Tošić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Odnos Jelene Karleuše i Duška Tošića mnoge intrigira, a pevačica često ističe da oni žive u istoj kući, da nisu razvedeni, ali nikada do kraja ne želi da ispriča kakva je zapravo situacija.

Kako je sada navela, ona se trudi da izbegava da bude u kući sama sa njim.

- Trudim se da ne ostanem sama kod kuće sa njim - rekla je ona.

ATAImages/ Antonio Ahel/MN Press
Duško Tošić, Jelena Karleuša

Pevačica se potom dotakla i njihove komunikacije.

- Mislim da je prethodni odgovor bio sasvim dovoljan. Mogu da kažem da nije ono što bih mogla da nazovem lepom komunikacijom, da tako kažem. Nisam sigurna da svi imaju bajke od života, svako ima neki problem. Svi imamo probleme, i tu komunikaciju koja nije sjajna u porodici sa nekim. To je život - priznala je Karleuša.

Kako je dalje ispričala, Duško smatra da bi imao bolju karijeru da nije bio sa njom.

M. M./ATAImages/MN PRess
Duško Tošić, Jelena Karleuša

- Ja stvarno ne znam, nisam se udavala sa tom vrstom razmišljanja. On mi je rekao da me nije oženio, da bi igrao u Real Madridu. On smatra da nisam bila dobra za njega, ali je imao lepu karijeru. Nema razloga da se žali, nije mu bilo loše, nisam toliko loša riba, imamo divnu decu. Ja nisam slepica koja je trošila njegovu lovu, uvek sam lepo zarađivala - rekla je Karleuša u emisiji "Una, due, tre".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike