"Majka mu se nije mešala u brak!" Progovorile komšije Duška Tošića iz Orlovata: Jelenu nismo videli godinama!

05.06.2024

16:20

0

Otkrile su i šta misle o porukama koje je bivši fudbaler slao Severini

"Majka mu se nije mešala u brak!" Progovorile komšije Duška Tošića iz Orlovata: Jelenu nismo videli godinama!
Duško Tošić i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Duško Tošić rođen je u Orlovatu, mestu blizu Zrenjanina, a njegovi susedi imaju veoma lepo mišlenje o njemu.

- Duška ne viđamo više često ovde kao nekad, kad je redovno dolazio. On je jako kulturan mladi čovek, koji se ne stidi svojih korena i mesta odakle je potekao. Bio je oduvek dobro dete, a takav je i ostao. Normalan i fin čovek. Uvek kad dođe da poseti majku, uredno se javi svima nama i nakratko porazgovara - kaže jedan meštanin koji spominje i Duškovu sestru Katarinu.

- Dolazi za velike praznike, takođe i njegova sestra Katarina. Često dovede i svoje ćerke, one obožavaju da provode vreme ovde kod bake na selu. Nema lepšeg od toga - dodao je.

Printscreen/Instagram/duskotosic
 

 

U kući preko puta Tošićeve živi njegova majka Nikoleta, na starom porodičnom imanju. Nikoleta nije želela da se meša u buran odnos njenog sina i još uvek zakonite žene, Jelene Karleuše.

- Nikoleta se nikad nije mešala u brak svog sina, niti je želela da komentariše ni Duškov, a ni snajin život uopšte za medije. Ona je žena koja gleda svoja posla, svoje imanje. Vrlo je skromna i fina. Najbitnije joj je da su joj deca srećna, a u njihove odluke se nikad nije mešala, pa neće ni sad. Mi nju jako svi poštujemo ovde u selu - rekao je drugi komšija.

Antonio Ahel/ATA Images
Duško Tošić, Jelena Karleuša

 

 

- Dok su bili u dobrim odnosima, dovodili su decu zajedno, a sad to radi samo Duško. Jelena je volela da dolazi ovamo i da provede neko vreme u prirodi s familijom svog muža. Iskreno da vam kažem, sad ne pamtimo kad smo je ovde videli poslednji put. Ima tome sigurno nekoliko godina - izjavio je sused.

ATAImages/Antonio Ahel
Duško Tošić

 

U javnosti se velika prašina digla zbog toga što je Duško Tošič slao poruke Severini Vučković.

- To vole mediji malo da napumpaju. Mi mislimo da Duško nije imao nameru da zavede Severinu. Mi garantujemo da je on dobar čovek i nemamo razloga da mislimo drugačije - zaključili su meštani za Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike