JK obavila svoju građansku dužnost, pa progovorila o odnosu s Duškom Tošićem: I dalje bih na desetoricu skočila zbog njega!

02.06.2024

13:10

0

Naglašava da „nikad neće reći ružnu reč za oca svoje dece"

JK obavila svoju građansku dužnost, pa progovorila o odnosu s Duškom Tošićem: I dalje bih na desetoricu skočila zbog njega!
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša glasala je danas na Dedinju, a zbog stajlinga koji je za to odabrala nema ko se za njom nije okrenuo. Potom, pevačica se dotakla svog odnosa sa suprugom Duškom Tošićem, koji je građansku dužnost na istom mestu nešto ranije obavio.

- Ja sam ličnost koju svi vole da spominju i napadaju. Na meni se neosporno prave karijere. Pustila sam sve druge ljude da pričaju o gorućim temama... - počela je ona, piše „Kurir", te nastavila i o nedavnoj Tošićevoj izjavi koju je on dao posle čitavog haosa oko dopisivanja sa Severinom Vučković.

Duško Tošić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Izjava koju je dao za je još jedna interesantna priča... Dao je ljudima oružje u ruke... Ne znam šta bih rekla, neka bude da sam ostala bez teksta - kazala je JK, ali se nije tu i zaustavljala.

„Ma šta da on rekao o meni..."

Jelena Karleuša, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Za oca moje dece nikada neću reći ružnu reč i stojim pri izjavi da bih na desetoricu skočila zbog njega, ma šta god on rekao o meni - zaključila je Karleuša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike