Aleksandra Prijović trpela najgore uvrede, nazivali su je pevaljkom, omalovažavali njene nastupe, a danas napunila tri Arene

30.09.2023

08:45

0

Do sada je izdala tri studijska albuma

Aleksandra Prijović trpela najgore uvrede, nazivali su je pevaljkom, omalovažavali njene nastupe, a danas napunila tri Arene
Aleksandra Prijović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Važna godina za Aleksandru Prijović - na sceni beleži više od decenije, tri studijska albuma i tri koncerta u beogradskoj Štark areni; iako je počela da peva sa 14 godina kada je snimila i prve dve pesme, njen zvanični ulazak u svet muzike dogodio se 2012. godine, kada je postala deo muzičkog takmičenja „Zvezde Granda”, u sedmoj sezoni.

Umetničko ime Any

Prve korake je napravila pod umetničkim imenom Any, koje je dobila od kompozitora Miće Nikolića. Istog se i odrekla učešćem u muzičkom takmičenju i nastavila da gradi karijeru pod svojim imenom. 

„Zvezde Granda”

Na audiciji za „Zvezde Granda” se pojavila u jednostavnoj beloj košulji, nenašminkana i puštene kose, a svojim glasom je odmah očarala žiri. Tada je zapevala veliki hit Zorice Brunclik „Moja zakletvo”, a kroz takmičenje se predstavljala i pesmama drugih zvezda. 

Aleksandra je došla do samog finala u „Zvezdama Granda”. Naime, ona je zauzela četvrto mesto i dobila kao nagradu pesmu „Još večeras plakaću za tobom”.

Još tada se znalo da će napraviti veliki uspeh, pažljivo je birala saradnike za svaku svoju pesmu, a nije nepoznanica i da svaka od njih broji milionske preglede. 

Tri koncerta u Štark Areni

Prija je sinoć održala drugi u nizu od tri koncerta zakazana u beogradskoj Štark areni koja je opet bila dupke puna. Pevačica je izvodila svoje najveće hitove, a mediji su pisali i da je zaradila gotovo milion od prodaje karata. 

Vršnjaci joj govorili da je pevaljka

Prija je svojevremeno priznala i da je trpela vršnjačko nasilje. Nazivali su je pevaljkom, a kada je postala popularna, počeli su da joj se javljaju. 

- Nije mi bilo lako. Ovo nikome do sada nisam rekla, ali ja sam bila žrtva dece u školi. Nisu me tukli, ali jesu psihički maltretirali. Ponižavali su me, nazivali jadnicom i pevaljkom. Govorili su: „Nije ništa bolja od majke pevaljke”. Sprdali su se na moj račun kako su stigli. U školi su, posle svakog mog nastupa, donosili snimke i puštali ih. Smejali su se na sav glas, sve sam čula i videla. Verujte da mi se, u tim trenucima, srce cepalo - ispričala je Prija svojevremeno za „Hello”.

- Javljaju se, pišu mi na Fejsbuku i podržavaju me. Sada sam im slatka, lepa, mila i draga. Svima odgovorim na poruku, ali nisam zaboravila kako su me maltretirali.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike