"Ovo sam čula negde u prolazu": Aleksandra Prijović nije prepoznala veliki eks-ju hit (VIDEO)

17.10.2023

15:50

0

Preferira narodnu muziku

"Ovo sam čula negde u prolazu": Aleksandra Prijović nije prepoznala veliki eks-ju hit (VIDEO)
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Prijović nedavno je održala čak tri solističa koncerta u Beogradu, zakazala pet u Zagrebu, kao i tri u Sarajevu. Ovakav uspeh jedne mlade pevačice svrstao je među najveće regionalne zvezde, a mnogi tvrde da nema toga što Prija ne zna da otpeva. 

Još kada se pojavila u "Zvezdama Granda", Aleksandra nije krila da je njen fah narodna muzika, kao i da pop numere slabije zna. Ipak, i pored toga mnogi su ostali šokirani kada pevačica nije prepoznala čuveni hit Viktorije Mišković "Barakuda". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mutav__plovak

 

- Ja slušam pretežno narodnu muziku, ovo sam čula negde u prolazu ali stvarno ne znam ni ko peva ni koja je pesma - rekla je pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, Aleksandra se nedavno našla u centru pažnje, kada je povodom petog koncerta u Zagrebačkoj areni za ondašnje medije rekla da "ne voli da je nazivaju srpskom pevačicom". Zbog ove izjave, Prijovićka je naišla na podeljene komentare, a potom se oglasila i dodala da je u pitanju izjava koja je izvučena iz konteksta. 

Nakon toga, na njenu stranu stala je i Jelena Karleuša, što je bilo iznenađenje nakon višemesečnog sukoba sa mlađom koleginicom. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike