Aleksandra Prijović pred koncert imala ozbiljne zdravstvene probleme: Ne sećam se kada sam bila ovako bolesna

16.04.2024

12:19

0

Pevačica ostala bez glasa

Aleksandra Prijović pred koncert imala ozbiljne zdravstvene probleme: Ne sećam se kada sam bila ovako bolesna
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandra Prijović sinoć je održala drugi od tri zakazana koncerta u Rijeci, a hrvatska publika je i druge večeri za redom dočekala ogromnim aplauzom.

Međutim, Aleksandra je otkrila kako su tekle pripreme i sa kojim problemima se suočila. Naime, pevačica je posle prvog koncerta ostala bez glasa, te je malo falilo da otkaže drugi nastup, ali je pred koncert dobila veliku snagu i uspela da ispoštuje publiku.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandra Prijović

- E to mi je najbitnije, ja ću sada reći nešto što možda ne bih trebala, ali jutros kada sam se probudila, glasa nisam imala, ne sećam se kada sam bila ovako bolesna, ali verujte mi, najiskrenije – večeras se osećam zdravije nego ikad. Želim da uživate, jer ja zaista uživam sa vama - poručila je sa pozornice i dobila ovacije publike.

Tokom nastupa, Prija je ponovo bila obasipana cvećem, poklonima i porukama svojih fanova, a večeras će održati i treći koncert u Rijeci.

Instagram printscreen/aleksandraaprijoviicc
Aleksandra Prijović i Dara Bubamara

Podsetimo, pevačica je u sklopu svoje turneje "Od istoka do zapada" prethodno održala koncerte u Novom Sadu, gde su joj se pridružile mnoge kolege, a posebno je emotivna bila zbog gostovanja Dare Bubamare.

- Najveći aplauz za Daru! Daro, hoću da ti kažem da te volim i hvala ti što si večeras tu! Danas kad smo bile na probi rekla sam ti da mi je uvek najveća čast kada dođu oni uz čije sam pesme odrasla. Odrasla sam uz tvoje pesme, a danas imam priliku da zajedno pevamo ovu pesmu, u tvom gradu - emotivno je rekla Aleksandra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike