"Ovo ti je poslednja šansa!" Popović ispreskakao Prijovićku: Razočarala se, ali su obavili važan razgovor!

27.11.2023

11:10

0

Sve se, na kraju, isplatilo

"Ovo ti je poslednja šansa!" Popović ispreskakao Prijovićku: Razočarala se, ali su obavili važan razgovor!
Saša Popović i Aleksandra Prijović - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Aleksandra Prijović puni arene širom regiona i time ispunila svoj san, a malo je poznato da je htela da odustane od muzičke scene.

Priču o tome izneo je Saša Popović, otkrivši detalje pevačicinog razočaranja, a onda je uporedio sa Lepom Brenom.

- Pa vidite za Aleksandru Prijović... To je nešto zaista neverovatno. Aleksandra Prijović, to što je napravila, to me podseća na Lepu Brenu i "Slatki greh" na 1983. godinu kad je ono isto puklo i kad smo radili neverovatne koncerte. E, to se sad isto desilo i sa Aleksandrom. Ona je prvi put došla na audiciju 2011. godine u Suboticu. Pošto je imala 15 godina, i ja sam je kastingovao, to je bila još ona varijanta kad je bilo 40-50 takmičara ukupno, i ona je prošla nekoliko emisija, nekoliko kola, mislim da je prošla čak jedno četiri, pet emisija. Tada nije bio žiri koji je odlučivao, svake subote je bio drugi žiri. I, u jednom momentu, isključivo su glasali gledaoci i ona je ispala. Ona se toliko razočarala. Ništa! - ispričao je Popović, a zatim otkrio da je Aleksandra rekla da neće da se takmiči više.

ATA Images/Munja
Aleksandra Prijović

 

- I sad, dolazi sledeća godina, i ja sam tu kastingovao 18 devojaka i trebal je još dve, i onda sam uzeo baraž iz prošle godine, ko dobije najviše glasova i još te dve devojke, da popunimo za tu sezonu. I sekretarica zove Aleksandru, ona je bila u Belom Manastiru, kaže "neću da se takmičim, eto ispala sam, jednostavno narod nije glasao za mene". I neće! Ja sam onda uzeo slušalicu i kažem: "Slušaj, Aleksandra, ovo ti je poslednja šansa, dođi pa šta bude, prođeš - prođeš". I te godine je prošla, ona i Andreana Čekić, i onda u toj sezoni 2012.-2013. bila fantastična - prisetio se Saša, prenosi Skandal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike