"Gori kraj nije mogao"! Luna Đogani skrhana zbog male Danke: Ne mogu da zamislim bol porodice

04.04.2024

14:05

0

Veoma joj je teško pala vest o smrti male Danke, pre svega što je i ona majka dve devojčice

"Gori kraj nije mogao"! Luna Đogani skrhana zbog male Danke: Ne mogu da zamislim bol porodice
Luna Đogani - Copyright Printscreen ,,Amidži šou"

"Danka Ilić je ubijena" - bila je vest koja je jutros potresla Srbiju i region, koji su strepeli kakva će biti sudbina dvogodišnje devojčice koja je nestala pre 10 dana. 

Nažalost, ovakvom ishodu se niko nije nadao, a na društvenim mrežama se oglasila i Luna Đogani, koja nije skrivala tugu, pogotovo što je majka dve devojčice.

Instagram screenshot / luna_djogani
Objava Lune Đogani

- Gori kraj nije mogao. Kao majka dve devojčice, osećam se pretužno, grozno i uplašeno. Oko nas šetaju monstrumi, psihopate i ubice. Ne mogu da zamislim bol porodice. Počivaj u miru, dušo mila - napisala je Luna. 

Brojne poznate ličnosti oglasile su se na društvenim mrežama, gde su izrazili tugu i saučešće porodici, ali i pozivali na to da se Dankinim ubicama izrekne najstrožija kazna. 

Podsetimo, dvojica muškaraca, obojica starosti 50 godina, priznali su da su službenim autom udarili malu Danku, a potom njeno telo bacili na divlju deponiju na Starom banjskom putu. 

Facebook
Danka Ilić

Prema najnovijim informacijama, Tužilaštvo u Zaječaru se oglasilo i saopštilo da je Srđanu Jankoviću i Dejanu Dragijeviću određeno zadržavanje, kao i da se prikupljaju dokazi za vođenje krivičnog postupka.

Sve najnovije informacije možete pratiti u našem blogu uživo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike